Aktiivisille lapsille aktiivista tekemistä

*kaupallinen yhteistyö: Suomen voimistelutuoteMeidän lapset on hyvin liikunnallisia ja aktiivisia. Lempipuuhaa on kaikenlainen liikkuminen, juokseminen, hyppiminen, kiipeily,  pyöräily, ynnä muuta fyysinen tekeminen.

Meidän lapset harvoin haluavat tai jaksavat pitkiä aikoja istua paikallaan tekemässä palapelejä tai piirtämässä, vaan se fyysinen leikkiminen ja toimiminen on meillä se ykkösjuttu ja selkeästi heidän vahvuutensa.
Mua ei rehellisesti haittaisi ollenkaan, jos olisivatkin vähemmän aktiivisia, mutta tällaisia meidän lapset nyt sattuu olemaan ja ovatkin aivan täydellisiä juuri noin.

Aina me vanhemmat ei jakseta juosta pihalla koko lasten hereilläoloaikaa, ja siksi meille olikin tärkeää keksiä jotain aktiivista, järkevää puuhaa kotona, joka vie sitä ylimääräistä energiaa pois ja on turvallista.

Saatiin lapsille voimistelurenkaat muutama vuosi sitten,  ja ne on olleetkin ihan hitti siitä asti. Keväällä saatiin yhteistyön merkeissä kotiin Suomen Voimistelutuotteelta puolapuut ja ne onkin olleet kovassa käytössä niin lapsilla,  kuin aikuisillakin. Treenataan kotona ihan perus lihaskuntoa, ja tiettyjä vatsalihasliikkeitä on ollut hankala tehdä, kun kunnollista tukea käsille ei ole, mutta puolapuiden avulla on mahdollista tehdä monipuolisempaa treeniä.

Meillä kaikki lapset uskaltavat kiivetä ihan katonrajaan saakka ja ovatkin aikamoisia rämäpäitä ja temppuilevat niissä kaikella tavalla.

Musta eritoten nykypäivänä, kun some hallitsee suurimman osan arkea, ja yhä nuoremmat lapset saavat käyttöönsä älylaitteita, on erityisen tärkeää kannustaa kaikin tavoin fyysiseen liikkumiseen ja perus pyöräilyn, uimisen, juoksemisen ja koulu/päiväkotiliikunnan ohella on hyvä olla kotona välineitä jotka aktivoi ja kannustaa liikkumiseen.

Miten te kannustatte lapsianne liikkumaan? Löytyykö teiltä kotoa liikkumiseen kannustavia välineitä, kuten voimistelurenkaita tai puolapuut?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature