#KPkesäparty18

*kaupallinen yhteistyö

Perjantai 15.6

Varattiin Liinan, Tanjan ja Janinan kanssa Airbnb -asunto läheltä Game Over Escape Roomia, jossa meidän järjestämät Kaksplussan blogiverkoston kesäjuhlat vietettiin. Suunnattiin jo perjantaina Game Overille laittamaan goodiebagit, pöydät ja tarjottavat valmiiksi, tai osittain valmiiksi, niin, ettei lauantaille olisi niin paljon tehtävää. Ja onneksi tehtiinkin näin, koska koko lauantai meni ihan minuuttiaikataululla.

Lauantai 16.6

Lauantaina aamu alkoi aikaisin. Suunnattiin aamupäivästä keskustaan hakemaan vielä loput goodiebagin tuotteet ja käytiin syömässä. Kun palattiin kämpille järkkäiltiin tuotteet niin, että ne on helppo laittaa paikanpäällä eri kasseihin. Laitettiin itsemme valmiiksi ja suunnattiin juhlapaikalle.
Juhlapaikkana meillä toimi siis Game Over escape roomsin kokoustilat. 

Kolmen jälkeen, kun kaikki oli löytäneet paikalle, aloitettiin kesäjuhlat alkumaljoilla. Alkumaljojen jälkeen päästiin pienryhmissä kokeilemaan Game Overin huoneita. Olen aiemmin käynyt testaamassa yhtä huonetta, kun Game Over ei ollut vielä avannut oviaan virallisesti ja jo silloin ihastuin paikkaan! Nyt pääsin kokeilemaan toista huonetta ja yhtä ihastunut koko hommaan olen edelleen ja odotan jo milloin pääsen pelaaman loput huoneet. Ehkä seuraavalla kerralla Niccekin pääsisi mukaan. Edellisellä kerralla päästiin huoneesta pois ennenkuin aika loppui, mutta tällä kertaa ulospääsy jäi ihan sekunneista kiinni, kaikki tehtävät oltiin tehty, mutta yksi pieni yksityiskohta jäi. Olin tosi yllättynyt meidän suoritukseen, koska huone oli todella haastava.

kuva @inkakuva @inka

Päivä jatkui Pop&Co. vaate-esittelyllä. Päästiin hypistelemään ja shoppailemaan, sekä kurkkaamaan myös tulevan syksyn mallisto ja voi että, miten ihania vaatteita! Syksyksi on tulossa myös pojille mallisto ja kaikki vaatteet on just eikä melkeen sitä tyyliä mistä mä tykkään lastenvaatteissa.

Loppuilta meillä oli vapaata seurustelua, hypisteltiin goodiebagien sisältöä, tutustuttiin lähemmin Fiininaturallyn käsintehtyihin, luonnonkosmetiikkatuotteisiin ja arvottiin Vimman tunika, Luin Livingin kylpysetti, sekä Aarni Wood kello, joka merkkinä oli mulle aivan uusi tuttavuus. Aarni Wood suunnittelee ja kehittää kestäviä, luonnollisia design-tuotteita. Useissa Aarnin tuotteissa käytetään kotimaista puumateriaalia, kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa sekä tervaleppää. 
Onnetar ei tällä kerralla suosinut mua, mutta oli silti kiva päästä tutustumaan näihin tuotteisiin.Juhlissa herkkuina meillä oli Maxikarkilta karkkia ja sipsiä (siellä on muuten tosi edullisesti karkkia, kannattaa käydä tsekkaa, jos suunnittelee isompia juhlia, ja esim karkkibuffettia), Linkosuolta uusia kaurasipsejä monessa eri maussa, Your Humblelta Smoothieita, Nokian panimolta siideriä, olutta, sekä alkoholitonta ruusujuomaa, Mirabeau Roséviiniä, Most wanted uutta viiniä, sekä The ufo shotilta ufoshottia, jota saatiin mukaan goodiebageihin ja illaksi tehtiin booli, joka oli kyllä aivan superhyvää. Jaan boolin ohjeen erillisessä postauksessa.

Tämä meidän blogiverkoston porukka on vaan niin huikee ja meidän tapaamiset aina niin onnistuneita! Innolla odotan jo seuraavaa miittiä, jonka ehkä jotku muut järjestää.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, sekä upeille mammabloggaajille onnistuneesta illasta, alla vielä kaikki yhteistyökumppanit:
2 kommenttia on "#KPkesäparty18"
 1. Kiitos vielä teille järjestäjille! Oli hauskat ja onnistuneet juhlat! Ja mahtavat kotiinviemiset! Tykkäsin paljon pakohuoneesta, vaikka etukäteen ajattelin että ei olisi mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille juhlien onnistumisesta 😊 oli kyllä superkiva ilta!

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature