#KPkesäparty | GOODIEBAG

*kaupallinen yhteistyö

Kokosimme taannoisille Kaksplus blogiverkoston kesäjuhliin goodiebagit eri yrityksiltä ja saimme aivan mahtavia tuotteita kotiinviemisiksi. Kokosin omista lemppareistani pienet esittelyt, jos joku vaikka löytää itselleen uusia tuotteita.

House of organic
Saimme kaksi naamiota, joita molempia olen jo kerennyt testaamaan. Naamiot on 100% orgaanista luonnonkosetiikkaa. Saimme siis kaksi naamiota joista toinen oli kuoriva hedelmähapponaamio, joka sisältää supertehokkaita AHA happoja ja toinen Radiant Glow mask, cacao&coconut pehmentää, elvyttää ja suojaa ihoa, sekä parantaa ihon kosteustasapainoa ja ihonsävyä. Molemmat jätti ihon ihanan pehmeeksi ja tuoksuivat taivaallisilta.

Bangerhead
Kuivashampoota bangerheadilta. Kuivashampoot on aina tarpeeseen, koska mun hiukset rasvottuu tosi nopeasti ja tämä on mun arjen pelastus. Tämä bangerheadin kuivashampoo ei jättänyt hiuksia valkoisiksi, ja oli helppo ''levittää/pöyhiä'' hiuksiin.

Lush
Lushilta saimme erilaisia kosmetiikkatuotteita hiuksille, vartalolle ja kasvoille. Osalle tuli keskikokoinen purkki body lotionia ja osalle ''Rump'' -voidetta, jonka luultiin aluksi olevan jonkinlainen kuorinta, mutta kotona kun pääsin tutustumaan paremmin tuoteselosteeseen, selvisi ettei se olekaan kuorintaa, vaan Rump=peppu voidetta. Sopii erityisesti pyöräilijöille, joille tulee hiertymiä, mutta sopii myös kaikille/kaikkialle missä on kitkaa. Minä kärsin näistä #biggirlproblems eli kesäisin, kun käyttää shortseja tai hameita/mekkoja reidet hinkkaa yhteen, eikä mua pätkääkään haittaisi tämä ongelma, jos se ei sattuisi niin paljon. Kokeilin tätä reisien sisäpinalle ja eipä muuten enää satu! Harrastan myös ratsastusta useamman kerran viikossa, ja mun istunta on tällä hetkellä niin huono, tai satula huono mulle, että joka tunti saan järkyttävät palovammat eri kohtiin. Nyt laitoin ennen viime tuntia tätä rasvaa niille kriittisimmille paikoille, mitkä ottaa pahiten osumaa, ja iho ei tunnu yhtään edes aralta! Joten nyt viimeistään tämä tuote sai musta vakkarikäyttäjän. ISO SUOSITUS!

For Minis And Mommies
Fmamilta saimme aivan syötävän suloiset rusettiponnarit sekä tasselikorut, nous ihan heti mun lemppareiksi!

Yo Zen
Aivan ihanat joutsen-korut. Osa taisi saada erilaiset korut, mutta itse sain valkoisen joutsenen. Oletteko jo tutustuneet Yo Zenin ihaniin tuotteisiin? Suosittelen kurkkaaman heidän verkkokauppaan!
YHTEISTYÖSSÄ

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature