#KPkesäparty18 | GAME OVER Escape Rooms

*kaupallinen yhteistyö

''GAME OVER Escape Rooms on kesällä 2017 avattu korkeatasoinen kuuden huonepakopelin keskus Helsingin Vallilassa. Pakohuoneiden lumoavat elokuvamaiset teemat luovat täydellisen tunnelman ja pääset lähes kirjaimellisesti astumaan toiseen maailmaan. Käytössämme oleva tekniikka, sekä haastavat ja monipuoliset tehtävät ovat täysin omaa luokkaansa. Pakopeleissä hyödynnetään, ainoana Suomessa, ainutlaatuista automatisoitua vihjesysteemiä, jonka avulla pelaajat saavat tarvittaessa itsenäisesti ottaa vihjeitä. Pakohuoneet ovat pelattavissa samanaikaisesti suomeksi ja englanniksi. GAME OVER -pakohuoneet pistävät aivosi töihin ja takaavat hauskanpidon ja viihtyvyyden!''
www.escapegameover.fi/

Saimme yhteistyön merkeissä käyttöömme Game Over Escape Roomsin kokoustilat Kaksplussan blogiverkoston kesäjuhlia varten  ja pääsimme kokeilemaan pakohuonepelejä n. 6 hengen ryhmissä. Huoneita Game Overissa on kuusi; Lapin lumilinna, Viiltäjä-Jack, Maniac, Talvi on tulossa, Tutankhamonin hauta, ja Suklaatehdas. Huoneissa on eri vaikeusasteet, mutta kaikkia huoneita voi pelata riippumatta siitä, onko peli ensimmäisesi, vai oletko kokenut pelaaja. Pelit eivät ole fyysisesti vaativia, mutta osassa huoneissa voi joutua konttaamaan tms. Game Over ei käytä peleissään ollenkaan näyttelijöitä. Kaikki huoneet on rakennettu huolellisesti viimeistä yksityiskohtaa myöten, joten peliin todella pystyy eläytymään.

Pakohuonepelin idea on yksinkertainen; Sinut lukitaan tunniksi huoneeseen, joka on täynnä arvoituksia, jotka sinun täytyy yhdessä tiimisi kanssa selvittää, jotta pääsette huoneesta ulos ennenkuin aika loppuu. Game Overin pakohuonepelit ovat täysin interaktiivisia ja huoneessa oleva tietokonepohjainen vihjejärjestelmä on apunasi koko pelin ajan. Pyydä tarvittaessa vihjeitä, tai yritä paeta huoneesta omin avuin.

Game Overissa pystyt käydä pelaamassa kaveriporukkasi kanssa, tai vaikka järjestää isommalle ryhmälle syntymäpäivät, tai polttarit. Game Overissa on suuri neuvotteluhuone, joten he pystyvät palvelemaan suurempiakin ryhmiä. Pelaamaan mahtuu kerrallaan jopa 36 henkilöä.

Oletko jo käynyt kokeilemassa pakohuonepelejä?14 kommenttia on "#KPkesäparty18 | GAME OVER Escape Rooms"
 1. Niin odotan, että pääsisin itsekkin tollaseen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi, on kyllä ihan huippu kokemus 😊

   Poista
 2. Upean näköinen paikka. Itse en ole vielä käynyt yhdessäkään pakopelissä, mutta olen kuullut niistä rutkasti kehuja :)

  VastaaPoista
 3. Työporukalla ollaan käyty kerran kokeilemassa ja oli kyllä todella hauskaa, pitää ehdottomasti joskus uudestaankin käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakohuoneet on kyllä kivoja kun voi vaikka minkälaisella kokoonpanolla lähteä pelaamaan 😊

   Poista
 4. Itse olen käynyt pelaamassa parissa escape room -kohteessa. Siltä pohjalta tämän esittelemäsi paikan sisustus tosiaan näyttää kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnosta olisi kiva käydä katsomassa muitakin paikkoja, täällä game overissa oli tosiaan paikat kunnossa ja pystyi eläytymään vielä astetta paremmin 😊

   Poista
 5. En ole vielä koskaan käynyt pakopeleissä, mutta olisi varmasti mielenkiintoinen kokemus:) Näyttää ja kuulostaa kyllä hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! on kyllä tosi kivaa ja aika menee ihan super nopeasti! 😊

   Poista
 6. Oi! Minä rakastan pakohuoneita ja olenkin jo varmaan parissakymmenessä käynyt. Tämä firma kuitenkin uusi tuttavuus. Pitääkin mennä testaamaan!

  VastaaPoista
 7. Näyttää todella mielenkiintoiselta. Tätä on pakko päästä kokeilemaan.

  VastaaPoista
 8. Samaa mieltä, on kyllä upean näköinen paikka😊

  VastaaPoista
 9. Itsekin odotan jo että pääsen testaamaan loputkin huoneista 😊

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature