#KISAPÄIVÄ | Helppo B KN-Special

Sunnuntaina 3.6.

Meillä oli tallilla kisat, ja menin Jullella helppo B: KN-Specialin. Viime kisoissa, 2.4. menin Helppo C :2. Silloi rata meni ihan hyvin, lämmittelyssä ja radalla ennen pillin vihellystä Julle temppuili, mutta rauhoittui radalle mentäessä.

Nyt mun lisäkseni Jullella meni kaksi muutakin ratsastajaa, molemmat ennen mua, mikä oli tosi hyvä, koska hevonen oli hyvin lämmitetty, kun vihdoin oli mun vuoro. Julle on vähän sellainen, että jos siltä löytyy energiaa, niin keskittymisestä ei tule mitään, se jaksaa vastustella hyvinkin pitkään. Mutta kun on lämmitelty hyvin, niin se alkaa antaa itsestään ihan uusia puolia ja on yhteistyökykyinen.

Radalla mua ennen menneillä, ensin Julle teki ravilisäyksissä rikkoja, ja siirtyi laukalle, pukitti ja toiselle ratsastajalle se keksi alkaa pelkäämään tuomaria. Ja eikä ihan vähää pelännytkään, se jäi pitkäksi toviksi steppaamaan, peruuttelemaan ja sätkimään siihen tuomarin eteen.


Mua harmitti ratsastajien puolesta ja kun mun vuoro tuli, osasin jo luopua siitä ajatuksesta, että sijoituttaisiin. Ei sillä, että olisin koskaan sijoittunut, mutta nyt se oli harjoituksissa ollut niin kivasti ja meidän suoritukset olleet tasaisia. Lähdin verkkaan sillä fiiliksellä, että jos on energiaa pöllöillä, niin on energiaa tehdä töitä.
Verkassa tehtiin laukkaympyröitä, laukannostoja, ravilisäyksiä ja pitkän tovin kävelin pitkin ohjin, koska Julle vastas mun apuihin tosi hyvin ja tuntui hyvältä.

Kun päästiin radalle, kävelin suoraan siihen tuomarin eteen. Kävelin siinä edestakas, uudestaan ja uudestaan, eikä Julle kytännyt yhtään. Tuomari vihelsi pilliin ja nostin ravin. Mentiin vielä kertaalleen tuomarin ohi ja siinä se sitten alkoi, sivusätky ja mulla lähti jalustin, vaikka luulin olleeni varautunut. Onneksi rata ei vielä ollut alkanut, joten en menettänyt tuosta tempusta pisteitä.

Radalla Julle teki tuomarin edessä joka kerralla sivuluisut, ympyrältä tultaessa pysähtyi ja jouduin oikaisemaan radalta, että päästään eteenpäin. Mietin vain että, noni nyt peli on menetetty ja saadaan ihan surkeat pisteet. Tsemppasin loppuun asti, yritin estää säikkymiset sisäpohkeella ja sisäohjalla asettamalla, ettei katsoisi tuomaria ja onnistuin sen verran, ettei videolla esim. näyttänyt niin pahalta miltä se tuntui.

Mä olin toisiksi viimeinen meidän luokan lähtijä, ja sijoittuneita laskiessa tapahtui sekaannus, nimittäin olisin ollut neljäs ja saanut ruusukkeen. Meillä laitettiin helppo b:0 rata ja KN-Special yhteen ja prosentein katsottiin sijoittuneet, koska helppo b:0 oli vain kolme osallistujaa ja KN:ssa oli enemmän. Jos radat oltaisiin otettu erikseen, olisin tullut toiseksi. Täytyy vielä tsekkailla miten ne tuloslistassa on.

Eli aivan superhyvin meni meillä! Nyt keskityn koko kesän parantamaan mun istuntaa, käyn muutamat valmennukset ja toivon että pärjätään ensi kisoissa vielä paremmin. Ja mikä parasta, mua ei jännittänyt ollenkaan!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature