FINNDERBY 2018

Viime viikonloppuna meidän ratsastusseura järjesti retken Ypäjän Hevosopistolle Finnderbyyn. Finnderby on Ypäjällä järjestettävä Suomalaisen hevosurheilun huipputapahtuma. Tapahtumassa ratsastettiin perinteisen Derby-luokan lisäksi mm. esteratsastuksen GP-sarjan osakilpailu, kenttäratsastuksen SM, sekä Mannerheimin kenttäratsastuskilpailu. Lisäksi ohjelmassa oli Finnderby Dressage Tour, jossa kouluratsastusluokkia aina GP-tasolle saakka. 

Meille retkeen osallistuville oli myös opastettu kierros Ypäjän hevosopiston alueeseen, jossa nähtiin mm. Presidentin hevonen, Suomen toiseksi vanhin maneesi, siittola ja tallit joissa paikkoja sadoille hevosille. Kävimme tutustumassa maastoesterataan, ja kyllä tunsi itsensä pieneksi niiden esteiden rinnalla ja samalla tajusi kuinka vaarallista puuhaa se ihan todellisuudessa on! Hatunnostot kaikille hurjapäille.

Retki oli todella onnistunut ja upeiden dressagehevosten suoritusten tuijottaminen sai taas uutta motivaatiota ja inspista omaan ratsastukseen ja mulla onkin jo varattu ens tiistaille valmennus, superjännää, koska osallistun siihen ensimmäistä kertaa Jullella!

Alla kuvia päivästä ja toinen toistaan upeammista ratsukoista


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature