Ennakkotehtäviä ja Porvoon mukulakiviä

Sain kutsun kouluun valintakokeeseen! 

Valintakoe on ensiviikolla ja mua jännittää tosi paljon. Vaikka oon ollut aiemminkin valintakokeissa, silti uudet tilanteet jännittää mua, jännittää tavata uusia ihmisiä ja pärjätä erilaisissa tilanteissa. Mutta ehkä tää on ihan hyvää jännitystä? Joskus kuulin, että ihminen jännittää vaan niitä asioita, jotka on sille tärkeitä, ja se on kyllä totta. Samaa sanoi yksi valmentaja, kun olin suorittanut yhden radan, että pieni jännitys on ihan hyväksi.

Tämä päivä siis koostuu ennakkotehtävien tekemisestä, mulla on ensi viikkoon asti aikaa tehdä ne. Ja ne nyt ei oo mitkään kovin vaikeet, mutta vaatii keskittymistä. Ja musta on kiva huomata itsessäni se, että jos oikein annan itseni keskittyä tekemiseen, pystyn antamaan itsestäni tosi paljon, mutta mun keksittyminen vaatii tietynlaista rauhallisuutta, esim. lasten pyöriessä ympärillä, en pysty tekemään mitään kirjallisia juttuja ollenkaan.

Nyt tsempit pystyyn, että valintakoe menee hyvin, ja syksyllä pääsisin aloittamaan opinnot.

Kuvituksena vanhan Porvoon mukulakiviä ja ihania kivijalkaliikkeitä. Napsin muutamat kuvat matkalla keskustaan. On se onni asua näin kauniissa kaupungissa.Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature