VAPPU 2018


Vappuaattona aamupäivästä lähdettiin mun siskon ja lasten kanssa keskustaan katsomaan vappumeininkejä. Kierrettiin vapputori, ja ihana aurinko helli meitä. Käytiin hakemassa pallo Cittarista, esikoinen valitsi itselleen Batmanina ja pienet ottivat molemmat Ryhmä Haun Kaja&Halti pallot. Kerettiin kotiovelle, ja yksi palloista oli jo rikki, jotenkin tyypillistä meiltä. 
Lähdettiin vielä myöhemmin kahdestaan esikoisen kanssa vappuruokaostoksille pyörillä. ja myöhemmin saatiin vielä vieraita kahvittelemaan.

Vappupäivänä siivottiin, syötiin herkkuja ja juhlistettiin Pappaa, joka täytti vuosia. Ihana pidennetty viikonloppu, lapset on nauttineet. Huomenna palataan taas arkeen, mutta onneksi viikonloppu häämöttää jo.

Toivottavasti teillä oli ihana vappu :)


4 kommenttia on "VAPPU 2018"
 1. Vappu ei meillä eronnut juurikaan muista päivistä, mutta ehkä sitten ensi vuonna jo :)

  VastaaPoista
 2. Me oltiin vappuna ihan kotosalla, syötiin ja hassuteltiin eikä muuten syöty edes yhtäkään munkkia! -asia pitänee korjata viikonloppuna 🤔

  VastaaPoista
 3. Meillä meni vappu tytön kuumeillessa. Sinnikkäästi neiti kuitenkin touhuili ja leikki vappupallollaan.

  VastaaPoista
 4. Oikein mukavan näköinen vappu teillä ruokineen ja palloineen :) Meillä lapsella oli foliopalloa, pikkupalloja sekä serpentiiniä ja omaan vappuuni kuului lähinnä aivan liian monta munkkia :D

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature