My 5 minutes of fame - Saako kaupasta varastaa?

Viime viikon kuuma peruna, Saako kaupasta varastaa? Mun kolme vuotta sitten kirjoittamani teksti pääsi otsikoihin. Radio suomipop, Ilta-sanomat, Kaksplus, tuhansia yksittäisiä kävijöitä. Selkeästi puhuttava aihe.
Haluan kiittää kaikkia positiivisista kommenteista, ja oikeesti huojentavaa huomata, että suurin osa ymmärtää kuinka kaupassa kuuluisi käyttäytyä.
Kuitenkaan negatiiviselta kommentoinnilta ei voitu välttyä. No, joku tulee sua joka tapauksessa aina vihaamaan, niin vihatkoot sitten mun rehellisistä mielipiteistä, siitä mitä mieltä mä oikeasti olen, kuin tykkäisi musta sen takia, että yritän miellyttää kaikkia.
Kuitenkin on hyvä muistaa, että kaikki ei voi olla samaa mieltä sun kanssa, etkä sä voi olla samaa mieltä kaikkien kanssa, mutta se ei oikeuta sua haukkumaan toista. Kaikki mitä kirjoitat nettiin, jää sinne. Vaikka kirjoittaisit suljetussa facebook ryhmässä, omalla seinälläsi, whatsapissa, ihan kaikki leviää. Muista pitää huoli siitä, että vaikka et olisi kirjoittajan kanssa samaa mieltä, niin ilmaise asiasi oikein, ettet syyllisty kunnianloukkaukseen tai vaikka laittomaan uhkaukseen.
Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä ja sitä pitää kunnioittaa.

Ihanaa viikonalkua kaikille!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature