HULINAT

AI ETTÄ MIKÄ KESÄ!

Me ollaan nautittu ihan täysistä sydämistämme viimepäivien helteistä. Musta tuntuu, että herään eloon lämmöstä ja valosta. Sunnutaina tein tallia ja istuin ulkona tunnin ja siinä ajassa kerkesin polttaa naamani, en onneksi pahasti, mutta kuitenkin. Mä en ikinä pala. Rusketun helposti, mutta en pala, paitsi ulkomailla. Muutama vuosi takaperin Kreetan matkalla, ensimmäisenä päivänä sanoin vielä äidilleni ''Minä en pala'' ja illalla mun naama oli kuin ravulla. Ihohan muistaa palamiset, ja sen jälkeen mulla on kasvojen iho selkesti herkistynyt, ja no, ei tässä mitään ihan nuoriakaan enää olla. Mutta silti tuli kyllä yllätyksenä, että jo tunnissa paloin, vaikken mitenkään ottamalla ottanut aurinkoa, vaan katsoin tuntia. Täytyy lähteä aurinkorasvaostoksille. 
 Lapset suojaan pääsääntöisesti vaatteilla, mutta Rafael on hyvin aurinkoherkkä ja hänen iho alkaa punottaa jo ihan pienestä aurinkoaltistumisesta.

Lämpimien päivien lisäksi oon järkkäilly meidän verkostolaisten kesäjuhlaa, ja tää on ensimmäinen kerta, kun oon mukana järjestämässä tällaista tapahtumaa. Nyt osaa kyllä arvostaa aiempien tapahtumien järkkääjiä ihan eri tavalla, kun tiedostaa mikä homma siinä on. Mutta saadaan aivan varmasti kivat juhlat kasaan.

Tämä viikko on tosi ''pätkä'', koska eilen meillä oli Rosalien neuvola (tällä kertaa en hävittänyt lastani :D), joten lapset oli kotona ja huomenna helatorstai ja meidän viikonloppu alkaa siitä. Sunnuntaina juhlitaan sitten äitienpäivää ja tehdään koko perhe, mun sisko, hänen perhe, veljet sekä äiti, ruokaa yhdessä. Limppu on jo paljastanut moneen kertaan äitienpäivälahjansa, niin ihana.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature