Ekat biitsit ja picnicit


Ihanat säät on edelleen jatkaneet meidän hellimistä, en valita! 

Ja luonnollisesti ollaan nautittu ihanista helteistä ulkona, mutta oon mä muistanut pitää kameraakin välillä mukana. Myös instagramissa (@laurajohannau) näkyy paljon instastoorissa meidän päiviä, joten se kannattaa ottaa haltuun, jos haluaa pysyä mukana meidän arjessa.

Viime viikko oli myös hektinen tallin osalta, ratsastettiin neljänä päivänä, tehtiin rataharjoituksia, tehtiin tallia koko loppuviikko, kun olin luvannut huolehtia yhden hevosen viikonlopun ajan ja samalla hoidin Jullen myös. Itseasiassa näitä tallipäiviä pääsee seuraamaan mun instasta, oon laittanut sinne kohokohtiin heppajuttuja.

Tekeminen ei lopu tähän laisinkaan

Tulevana viikonloppuna meidän tallilla on kisat, joihin osallistun Jullella. Mennään Helppo B KN-special. Oon mennyt sen radan kahdella hevosella aiemmin kisoissa, mutten vielä kertaakaan Jullella. 
 Ensi viikon viikonloppuna meidän ratsastusseura järkkää retken ypäjälle Finnderbyyn, ja lähdetään sinne yhteiskuljetuksella sunnuntaina. Ja siitä seuravaana viikonloppuna onkin jo Kaksplussan verkoston kesäjuhlat, ja sitä seuraavana juhannus. Aika tuntuu menevän ihan siivillä!

Meillä oli myös esikoisen kevätjuhlat, heidät ''kukitettiin'', meidän tapauksessa kaikki viskarit sai kortin ja kirjan, ja heille toivotettiin hyvää matkaa esikouluun. Mä en voi uskoa, että meidän esikoinen on jo niin iso, että hän menee eskariin. Jotenkin käsittämätöntä, kun aloitin tän blogin kirjoittamisen kun aloin odottamaan meidän esikoista ja nyt siitä on kulunut jo kohta seitsemän vuotta!

Ootteko kerenneet jo käymään rannalla? Ja onko siellä muita eskariin lähtijöitä?15 kommenttia on "Ekat biitsit ja picnicit"
 1. Oon ihan kauhee mut päällimmäisenä jäi mieleen et näissä äitiblogeissa voi olla enemmänkin kuvia iseistä. 😅
  Mut juu, me kans just laskettiin et enää tuleva vuosi ja sen jälkeen meidän esikoinen menee jo eskariin 😭 mun ikuinen vauva! Niin se aika vaan juoksee vaikkei aina edes haluaisi. 😭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, isät vois näkyy useammin äitiblogeissa 😊
   Ja apua, teilläkin jo niin pian eskarin alotus edessä 🙈

   Poista
 2. Ihan tuli ikävä talli aikoja lukiessa tota pätkää tallilla touhuamisesta. Ihanaa kun on ollut niin lämmintä, että voi lähteä rannalle tai touhuta ulkona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallilla on kyllä niin parasta! En usko että siitä fiiliksestä pääsee koskaan eroon, kerran heppatyttö(tai poika), aina heppatyttö 😊

   Poista
 3. Ihana kesä! Varsinaisesti ei oo tullut rannalla vielä oltua mutta uima-altaalla on kyllä vietetty aikaa jo monesti 😄

  VastaaPoista
 4. Jaiks, tallilla touhuaminen ei liity omaan kesään koska allergiat. Rannalle pitäis kyllä päästä vielä useemmin!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 5. Kerran ollaan ehditty rannalle, muuten ollaan keskitytty metsäretkiin.

  Meillä eskari on vielä kohtuullisen kaukana. Päiväkodin aloittamiseenkin on aikaa, eli saadaan tytön kanssa nauttia näistä yhteisistä puuhista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aina kesäisin vähän jää metsäretket tauolle, kun ei voida sietää ötökäitä, että yleensä loppusyksystä kevääseen samotaan metsissä 😊

   Poista
 6. On kyllä ollut upeat kelit ja toivottavasti niillä hemmotellaan vielä pidempään! :) Rannalle ei oo vielä uintimielessä menty, mutta muutoin tullut kyllä käväistyä viettämässä siellä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en itse uskaltautunut vielä uimaan, mutta mies ja lapset ui munkin puolesta 😁

   Poista
 7. Me ollaan kerran käyty rannalla piknikille, mutta meistä kumpikaan ei oo sellaisia rantahengailijoita tai innokkaita uimareita. Toki sit, kun poika on isompi, viedään häntä varmasti uimaan. :)

  Aivan ihania kesäkuvia muuten! :) Pitäisi itsekin muistaa ottaa kamera esille. Se ei ihan riitä, et sitä muistaa kantaa mukanaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha me ollaan sit ihan päinvastoin, voitais asua rannalla 😁 ja siis oltiin tällaisia jo ennen lasten saamista😂

   Poista
 8. Mullakin vaivaa heinäallergia tallilla, mutta allergialääke auttaa pärjäämään 😊
  Mäki toivon että päästäis tänä kesänä useasti rannalle!

  VastaaPoista
 9. Miten ehditkään tekemään kaikkea :D mutta tallilla oleminen ja ratsastaminen pistää kyllä rentoutumaan. psst... en ole ollut moneen moneen vuoteen hevosen selässä. :(

  Ihanaa kun näkyy kuvissa teidän isäntääkin :)

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature