Äitienpäivä 2018
Eilen vietettiin aivan ihana äitienpäivä. 

Aamulla heräsin siihen, kun ovikello soi. Kuulin oven takaa, kun Limppu huusi Rafaelille "Ei saanu pimpottaa! Äiti nukkuu"
 Avasin oven ja menin takaisin ''nukkumaan'' Rafael yritti päästä huoneeseen ja huuteli vähän turhautuneena "mie vien äitille kukat!". Hänet saatiin käännytettyä ovella ja suostuteltua valmistamaan aamiaista yhdessä papan ja Limpun kanssa.
Kahdeksalta mut tultiin hakemaan aamupalapöytään ja syötiin ihana aamiainen. Sain lapsilta upeat taideteokset lahjaksi, oli korttia, kädenjälkimaalausta, kukkia ja vohvelikangaskirjailua, ihanat.

Aamupalan jälkeen lähdettiin meidän omalle pihalle. Ulkona oli varjossa asteita jo lähemmäs 20 ja kyllä me nautittiin. Lähdettiin hitaalle kävelylenkille koirien kanssa ja otettiin mummi matkaan.
Kun palattiin kotiin, alettin valmistamaan äitienpäivälounasta. Tehtiin lihapataa, riisiä, perunamuussia ja kanasaalaattia.
Kahden aikoihin mun sisarukset saapui meille ja päästiin aterioimaan.

Loppupäivä vietettiin pihalla, käytiin kaupassa, koirien kanssa kävelyllä ja Rafael polki koko matkan pyörällä. Aivan ihana päivä! Nyt pitää niin nauttia näistä lämpimistä päivistä vielä kun niitä riittää.

Ihanaa viikonalkua kaikille!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature