Uusi arki rytinällä
Lapsilla alkaa päiväkoti muutaman viikon päästä.

Ollaan oltu marraskuusta asti jonossa ja nyt vihdoin lapsille on hoitopaikka. Tämä on vaikeuttanut mun osallistumista eri työvoimatoimiston järjestämiin työllistymistä edistäviin tapahtumiin, mutta nyt voi huokaista helpotuksesta. 
Mua jännittää aivan tajuttoman paljon. Vaikka Rafael oli vuoden hoidossa, tämä uusi aloitus on hänelle valtavan iso juttu, koska lapset eivät mene vanhaan tuttuun päiväkotiin. Rafael varmasti pärjää alun järkytyksen jälkeen hyvin ja viihtyykin siellä. Rosalie taas on muutaman viikon päästä tasan kaksi, ja ollut koko elämänsä vain kotona mun kanssa, joten tämä tulee olemaan iso muutos hänelle. Rosalie on aika voimakastahtoinen, pippurinen ja loukkaantuu helposti, joten pienellä kauhulla odotan. 

Lapset saavat onneksi kevyen alun, koska mun opiskelu/työkuviot on ihan auki vielä. Päätin, että käyn opintoni loppuun, mutta jouduin hakemaan kouluun uudestaan, vaikka olin siinä käsityksessä, että voin palata aiemmin keskeyttämieni opintojen pariin, kun palaan vanhempainvapaalta. Ja nyt sitten odotellaan valitaanko mut koulutukseen.

Limpulla on enää muutama kuukausi jäljellä päiväkotia ja syksyllä hän siirtyy eskariin. ESKARIIN! Aika kuluu niin silmänräpäyksessä. Arki siis tulee muuttumaan meidän perheessä todella paljon. Vaikka mua jännittää niin odotan tosi innolla.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature