Pääsiäiskisat/Helppo C:2 2000 + Arvonnan voittaja

2.4.2018

Aamu ei lähtenyt kovinkaan hyvin käyntiin, koska Nicce ilmoitti että on sairastunut. Ensin peruin koko tallille lähdön, mutta tallin omistaja sai mut vakuuttuneeksi että olisi kuitenkin hyvä että tulisin edes tekemään oman ratani. Yleensä näissä kaikissa meidän seuran tapahtumissa olen toimihenkilönä ja kuvailun ohella teen kaikkea muutakin pientä hommaa. Sain tallille kyydin, mutta olin jo myöhässä aikataulusta. Meidän satula oli toisella lainassa, ja pääsin lämmittelemään vasta 12.45, ja luokka alkoi 13.00.

Lämmittely meni ihan OK, niin kauan kun oltiin maneesin takapäädyssä. Kun tulin suoraa uraa ovelle päin, Julle teki vasempaan kierrokseen koko ovisuoran sivuliirtoa. Koitin mennä paljon laukkaa ympyrällä samalla tehden loivaa avoa ja Julle oli ihan kuuliainen.
 Kun luokka alkoi, tultiin hetkeksi maneesista ulos kentälle odottamaan. Olin kolmas lähtijä. Meidän harjoituskisoissa saa onneksi olla radalla turvaheppa ja raippa.

Pääsin maneesiin ja ravailin kun odottelin että tuomari puhaltaa pilliin ja saadaan aloittaa. Siinä se riemu sitten repesi. Mentiin oikeaan kierrokseen, koska Julle taipuu siihen paremmin ja on pehmeempi, mutta aina kun mennään esim. ympyrällä avoimelle sivulle alkaa hän pomppia. Tätä tapahtuu meillä myös tunneilla joka kerta, mutta nyt en meinannut saada sit lopettamaan. Julle jatkoi sitä tasan siihen asti, että tuomari vihelsi ja mentiin radalle.

Rata meni mun mielestä hyvin! Mun toive, ainakin alun pelleilyn jälkeen oli vain pysyä selässä, ja saada vähintään 60%,  koska jokaiset kisat tähän menneessä on menny ihan penkin alle.
Ainoat missä on todella paljon parannettavaa on ravilisäykset ja radalla Julle nosti vasempaan kierrokseen väärän laukan, jota en jostain syystä vaihtanut. Tämä rokotti pisteitä todella rankasti, joten ensi kisoihin menen vielä valmistuneempana.

Saatiin 145,5 pistettä ja 66,14%

mennään vielä vanhoilla kuvilla musta ja Dannysta, koska musta ja Jullesta ei ole mitään kunnollisia kuvia

// Lapsimessulipun arvonta on suoritettu ja voittajalle on laitettu sähköpostiin lippu. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille.

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature