Ihanimmat kerhoreput

*YHTEISTYÖSSÄ: Lasten.fi
Päiväkodin aloitus lähenee hurjaa vauhtia, ja ennen aloitusta oli pakko tehdä muutamia hankintoja. Ensimmäisenä meiltä puuttui kokonaan lasten hoitoreput.
Kun Limppu aloitti päiväkodin muutama vuosi sitten, hankittiin hänelle Skip Hopin apinareppu, joten tuntui luonnolliselta hommata Rafaelille ja Rosalielle samanlaiset. Rakastan Skip Hopin reppuja ja kun jokainen on toinen toistaan suloisempi, iskee ihan hirveä valinnan vaikeus. Onneksi Rafael on jo sen verran iso poika, joten hän valitsi itse itelleen kettu-repun, ja näin helpotti äidin valintatuskaa. Rosalielle valittiin leopardi-reppu.

Saatiin siis reput yhteistyössä Lasten.fi verkkokaupasta, ja sieltä löytyy jos jonkinmoista tavaraa lapselle, aina sisustustarroista potkupyöriin ja bobbleseista äitiystarvikkeisiin, kannattaa käydä tsekkaamaassa. Toimituksen nopeudesta ja mukavasta asiakaspalvelusta plussaa.

Minkälaisia kerho/hoitoreppuja teiltä löytyy?
Onko Skip Hopin reput teille tuttuja?

5 kommenttia on "Ihanimmat kerhoreput"
 1. Vielä ei noille ole tarvetta, mutta tulevaisuudessa sitten kyllä :)

  VastaaPoista
 2. Meiltä löytyy Skiphopin siili reppu :) Ja onhan nuo skiphopin reput oikeasti jotain aivan todella söpöä!

  VastaaPoista
 3. Skip hopit oli meilläkin ekat reput. Tunnistan kyllä tuon valinnanvaikeuden, on ne vaan aika söpöjä!

  VastaaPoista
 4. Kiitti hyvästä vinkistä. Tilasinkin meidän kerholaiselle pupurepun lasten.fi stä. Tuli samalla ostettua tussutkin, kun oli ihania vaihtoehtoja. Ei oikein kiinnostanut ne perus punaiset markettitossut.

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature