PÖYTÄLIINA, JOKA PELASTI ÄIDIN HERMOROMAHDUKSELTA

Olen henkeen ja vereen esteetikko.

Rakastan kauniita asioita, rakastan sisustaa, laittaa kotia ja pidän siisteydestä. Mun silmään sattuu, jos on sotkuista tai muuten vaan epäjärjestystä. Tykkään simppelistä ja harmoonisesta sisustuksesta ja mä voin fyysisesti sekä henkisesti pahoin, jos meillä on kotona rumaa. Tai meidän tavarat ei sovi yhteen. Kaikki tämä vaikuttaa mun mielialaan.

Mä pitkään kärvistelin, kun meidän ruokapöytä on aina likainen. Siinä totta kai syö viisihenkinen perhe, joista kolme on lapsia, sotkevia pieniä lapsia. Meidän pöydän pinnassa on urat johon kaikki ruoka helposti kerääntyy, se on musta ja siinä näkyy ihan kaikki lika.
 Kulutin päivässä paljon aikaa sen siistinä pitämiseen, ennen kuin vihdoin luovutin.

Ostin vahakankaan

Ostin ällöttävän ruman vahakankaan suojaamaan meidän pöytää. Se ei sovi sisustukseen ja on vähän hassun näköinen.
Mutta, mä olenkin oppinut rakastamaan sitä! Se on maailman helppohoitoisin ja mielummin vahakangas siinä pöydällä puhtaana, kuin kamalat ruuantähteet mustan pöydän pinnalla, jotka ei lähde pöydästä, kun hinkkaamalla sitä kaikilla mahdollisilla räteillä ja sienillä.Mä naureskelin mun äidille ja sille, että meillä oli aina ruma vahakangas pöydällä kun mä olin pieni. No, en naureskele enää. Maailman parhain keksintö.

3 kommenttia on "PÖYTÄLIINA, JOKA PELASTI ÄIDIN HERMOROMAHDUKSELTA"
 1. Hei mä ostin synttäreille mustaa vahakangasta ja maalasin siihen valkoisella liitutaulutussilla ajotien! Lautasten kohdalla oli liikenneympyrät yms. Ihan paras vahakangas! 👌🏽

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi mikä idea, kiitos! Pakko lähtee metsästää mustaa vahakangasta! Meillä oli tokmannilla vaan tällaisia rumahkoja 😂

   Poista
 2. Meillä oli lapsena maailman paras vahakangasliina. Yksivärinen valkoinen, johon sai piirrellä kuulakärkikynällä. Tarvittaessa pesuaineilla lähti kynän jäljet ja sai taas piirrellä uudestaan! Pitäiskin ostaa omille lapsille, kun muistaa lähes 30v sitten olleen liinan!

  VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post Signature