Päivä meidän kanssa 14.3.18

Heräsin 06.40. Lapset oli heränneet jo aiemmin isänsä kanssa, nuorin jo klo 05.00, mutta jatkanut unia vielä mun vieressä. Yö oli todella huono. Keskimmäinen valvoi 23-03 pyörien, huutaen ja potkien mun vieressä sängyssä. Nuorimmaiset on olleet kipeinä tässä nyt viime viikosta lähtien, kuopus tosin jo tervehtynyt, mutta keskimmäinen kuumeilee vielä oudosti niin, että kuume saattaa olla yön ja puoli päivää poissa ja iltapäivällä nousee taas. Yöllä mittasin häneltä kuumetta kun tuntui tosi lämpöiseltä ja valitti oloaan, mutta kuumetta ei kuitenkaan ollut.

07.00 syötiin aamupala. Leipää ja jugurttia. Ja minulle kahvia.

 8.00 Meikkasin pikaisesti, jonka aikana lapset kerkesivät levittää kaikki lelut huoneessaan. Pikameikin jälkeen lapsille vaatteet päälle. Katsoin ikkunasta, että ulkona sataa vettä ja oletin, että siellä olisi kunnon plussakeli, joten talvikamppeiden sijaan laitoin lapsille vk-vaatteet ja villaa alle, sekä jalkaan kumpparit. Näköjään talvi olikin tullut takaisin.


08.48 Lähdetään kävelemään päiväkodille. Ulkona olikin odotettua kylmempi, mutta päätin, että kyllä me pärjätään. No minähän tottakai pärjäsin, kun työnsin tuolla perunapellossa tuplarattaita. Jätettiin esikoinen päiväkotiin ja lähdettiin pienten kanssa tarpomaan kaupoille.

09.30 Päästään ensimmäiseen kauppaan. Päästän lapset vapaiksi, ja keskimmäinen koittaa kiivetä mönkkäreiden päälle, enkä usko, että se on ihan suotavaa, koska ne oli nostettu vähän ylemmäs maantasalta. Kuopus räpeltää ihan kaiken minkä ohi kävelee. Kadotan molemmat hetkeksi, mutta selvittiin kaupasta ja lapset löysivät mieluisat lelut. Keskimmäinen valitsi itselleen syntymäpäivälahjaksi Rusty Rivetsin ajoneuvoineen ja kuopus tahtoi Ryhmä haun Kajan pallon.
Suunnattiin seuraavaan kauppaan, josta ostettiin synttäreille Ryhmä hau astiat, servettejä ja ilmapalloja. Päätin myös testata Fit me meikkivoidetta, kun sitä on kovasti kehuttu ja tuntuu etten löydä sopivaa meikkivoidetta mun iholle.
Kolmannesta kaupasta haettiin ruokaa ja lapset alkoi hermostua. Meidän lidlit on siitä huonoja ettei tavallisista kassoista pääse läpi meidän tuplarattailla, joten joudun ensin lappamaan ostokset yhdelle kassalle ja mennä rattaiden kanssa läpi toisesta kassasta, joka mun onnekseni oli tänään auki, yleensä se ei ole.
Kotimatkalla muistan, että vaipat unohtui, joten vielä yhteen kauppaan hakemaan ne vaipat. Kun vihdoin päästään lähtemään kotiin, kuopus, joka on riisunut hanskat käsistää alkaa ulvoa, eikä lopeta sitä ennenkuin päästään kotiin, vaikka laitan hänen kädet haalarin ja villahaalarin sisään.

11.00 Vihdoin kotona! Me selvittiin! Mutta unohdin yli puolet tavaroista ostaa. No, Nicce saa tuoda ne kotimatkalla.

12.00 Lapset on ruokittu ja päiväunilla ja vihdoin mäkin saan ruokaa, eiliset jämäpizzat. Siivosin keittiön ja katoin muutaman jakson Gossip Girliä. Aloitin kattomaan sitä alusta ties monetta kertaa.

13.30 Lapset heräs ja laitoin heille Netflixistä pyörimään ystävänkylän. Samalla siivoilin jääkaappia. Keskimmäinen lapsista alkoi vaikuttamaan kipeältä, valitti että on kylmä ja kun mittasin kuumeen niin sehän oli taas noussut 38.1. Tuntui pahalta, että olin raahannut toisen kaupoille, mutta taas koko yön ja aamupäivän kuume oli ollut poissa ja vasta päiväunien jälkeen nousi. Annoin lääkettä, puettiin päälle ja suunnattiin hakemaan esikoinen hoidosta klo 14.40


15.40 Nicen saavuttua kotiin kävin pesutuvassa pesemässä lastenhuoneen maton ja hakemassa kuivat pyykit kuivaushuoneesta sisään. Kotona Nicce alkoi tekemään lapsille ruokaa ja mulle salaattia. Itse suunnittelin samalla lasten tuleville syntymäpäiville tarjottavia ja etsin kakkuinspistä pinterestistä. Pojat haluaa Lego ninjago&Ryhmä Hau synttärit, eikä mulla ole mitään ideaa Ninjago kakusta, enkä oo kovin taitava tekemään mitään erikoisuuksia.


16.30 Syötiin ruoka ja esikoinen alkoi vaikuttaa kuumeiselta, mutta vielä ei ainakaan ollut kuumetta
17.30-18.00 Mun äiti tuli käymään meillä ja lähdettiin yhdessä lenkille koirien kanssa, Nicen jäädessä lasten kanssa kotiin. Joku blogia tosi pitkään seurannut näkee varmaan allaolevasta kuvasta kuinka meidän Make on lihonnut tässä vuosien varrella. Kuvailin koiria paljon blogiin 2011 kun aloin pitämään tätä blogia ja odotin esikoista.

19.00 Syötiin iltapala ja nyt esikoiselle oli noussut myös kuume. En kyllä ymmärrä miks ollaan kokoajan kipeinä, vaikka syödään kaikenmaailman vitamiinit ja maitohappobakteerit.

20.00 Nukkumaanmeno venyi vähän, yleensä lapset on sängyissä jo ennen kahdeksaa. Nyt pääsen itsekin rentoutumaan hetkeksi. Toivottavasti ensi yö menee paremmin.
2 kommenttia on "Päivä meidän kanssa 14.3.18"
 1. Oot niin reipas kun jaksat puuhata niin paljon :D Mä en ikinä muista että teillä on eläimiä, oon tottunu siihen että eläimellisen puhuu niistä taukoamatta (niinku äidit lapsista). Aina kuvia katsoessa mietin vaan että ”ainiin niillä on noitakin”:D tajusitkohan yhtään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on niitäki päiviä ku maataan koko päivä sohvalla yövaatteissa, mut ehkä se on ihan OK 😂
   Niin jotenki jännä ku itelle ne eläimet on kuitenkin kokoajan siinä läsnä, mut eihän sit tiedä jos ei niistä puhu ja ota kuvia 🤔 mäki varmaan ennen puhuin niistä samalla tavalla miten lapsista nykyään 😂😂

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature