KUKA TÄÄLLÄ KIRJOITTAA

Viimeisimmästä esittelypostauksesta taitaa olla monta vuotta aikaa, en siis edes muista milloin olisin esitellyt itseäni sen paremmin muuta kuin mitä blogitesteistä saa irti yleisen lätinän seasta.
Jonka vuoksi päätin kertoa 20 faktaa itsestäni, jotka on ehkä osalle pidempiaikaisille seuraajille ihan tuttuja juttuja, mutta joillekin uutta tietoa.
kuva Julia

1. Minulla on kuusi sisarusta
2. Olen ammatiltani painotuotantoassistentti. Olen siis käynyt painoviestinnän perustutkinnon ulkoasuntoteuttajan koulutusohjelman. Ja ammatti ei liity ihmisten painoon tai ulkovaatteisiin, niinkuin moni erehtyy luulemaan. Painotuotantoassistentti tekee lehtien taittoja, käyntikortteja, julisteita, mainoksia ja erilaisia digi- sekä printtijulkasuja.
3. Olin 21-vuotias kun tulin äidiksi.
4. Olen seurustellut saman mieheni kanssa siitä asti kun olin 15-vuotias.
5. Minulla on viisi tatuointia
6. Olen asunut Lappeenrannassa neljä päivää.
7. Olin pahassa mopokolarissa 17-vuotiaana, jossa pakettiauto ajoi minun ja ystäväni päälle. Ystäväni jäi skootterin ja pakettiauton alle ja minä lensin tuulilasin ja monen metrin ilmalennon kautta asfaltille.
8. Olen harrastanut telinevoimistelua, jalkapalloa, yleisurheilua, uintia, ja ratsastusta, joka on se ainoa jota olen jatkanut tähän asti. Tammikuussa tuli 18 vuotta täyteen ratsastusta.
9. Minulla on ollut ainoastaan yhden vuoden ajan oma huone koko elämäni aikana.
10. Minut erotettiin yläasteella koulusta
11. Olen asunut viisi päivää nuorten turvakodissa.
12. Vihaan jääkiekkoa, eikä meillä kotona katsota sitä koskaan.
13. Minulla oli erinomainen näkö aina 27-vuotiaaksi asti, jolloin huomasin, että näköni on heikentynyt ja näöntarkastus osoitti epäilykseni oikeiksi.
14. En ole koskaan käynyt Lapissa.
15. Olen vasenkätinen.
16. Nimekseni meinasi tulla Vilma ja jos olisin ollut poika, olisin ollut Mikko.
17. Ensimmäinen lemmikkini oli Sissi-hamsteri. Olin murtunut kun se kuoli.
18. Olin lapsena poikatyttö ja vihasin mekkoja ja kaikenlaisia tyttömäisiä rimpsuja vaatteissa.
19. Minulla oli mielikuvituskaveri lapsena, Pinokkio. Äitini täytyi kattaa pöytään myös hänelle paikka ja kerran äitini jätti Pinokkion vahingossa oven väliin.
20. Minulla on todella paha trypofobia, joka on lähtöisin minulla ja siskollani jo lapsuudesta, kun ihan ykskaks sain päähäni, että mitä jos ihmisen iho olisi täynnä isoja reikiä ja ne olisi täytetty herneillä, jotka olisi puoliksi ulkona ja ne voisi vain kaivaa ulos. En olisi ikinä uskonut edes, että joku muukin voisi kärsiä näin hullusta kammotuksesta, saati että sille on olemassa fobia-nimityksin.

Oliko tässä uusia juttuja vai tiesitko kenties kaiken? ;)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature