#4&5 Treenipäiväkirja

#4
Päivämäärä: 21.3
Harjoitukset: Tehtiin rataharjoituksia. Ensin lämmittelyä hetken, sitten jokainen vuorollaan meni oman radan ja siitä opettaja otti osia jotka tarvii eniten treeniä. Tultiin vuorotellen lävistäjälle lisättyä ravia. Tämän jälkeen vielä alkutervehdykseen suoraan ja lopuksi jokainen teki oman ratansa vielä kertaalleen.
Mikä meni hyvin: Viimeinen rata meni ihan OK.
Missä parannettavaa: Julle muuttuu levottomaksi, kun se tajuaa, että tehdään rataa, ja hänellä oli muutenkin vähän enemmän virtaa. Kun ensimmäisen kerran oli meidän vuoro tehdä rata ja opettaja sanoi "Laura sun vuoro", Julle vinkaisi ja potkaisi. Mun ongelma on lähinnä se, etten niissä tilanteissa ratsastaa tarpeeksi napakasti, vaan jään jotenkin siihen tilanteeseen.
Istuinta&Avut: Istunta edelleen huono. Kevennyksessä mun jalka valuu taakse ja nojaan liikaa eteen. Harjoitusravissa polvet nousee liian ylös ja ryhti on kumara. Avut sain läpi ja periaatteessa hyvä, että eteen tuli juuri sellainen epätoivottu tilanne, mikä varmasti on kisoissakin edessä, niin sain apuja siihen ja tiedän mitä sitten kisoissakin teen kun näin käy.
Yleisfiilis tunnista: Ihan hyvä. Nyt vielä mulle itselle ratatreeniä, koska unohdin radan kokoajan.

#
5
Päivämäärä: 24.3
Harjoitukset: Avoja ja sulkuja suoralla, laukkaa keskiympyrällä.
Mikä meni hyvin: Koko tunti meni tosi kivasti! Ei mitään extra levottomuutta ja sulut onnistui hyvin. Sain takajalat ottamaan paremmin alle ja laukkaakin pääsin kunnolla työstämään.
Missä parannettavaa: Vasempaan kierrokseen Julle tarrasi kiinni ohjaan oikein tosissaan ja mun käsi tuli tosi kipeeksi. Oli siis aivan tajuttoman jäykkä siihen suuntaan. Laukka meni vähän paremmin, mutta ravit oli vähän enemmän tappelua.
Istuinta&Avut: Laitoin tälle tunnille pidemmät jalustimet. Aluksi tuntui tosi epävarmalta, kun jalustimista ei saanut samanlaista tukea mitä aiemmin. Jätin puolessa välissä tuntia takin pois ja nyt ensimmäistä kertaa pystyin istumaan todella ryhdikkäästi ravissa. Nyt mulla tuli sellainen valaistuminen sen suhteen! Ja tää on ihan huippufiilis! Vielä istuinta tarvii ihan hirveästi treeniä, mutta ekaa kertaa mulla on sellainen olo, että tajuan miten mun pitää olla.
Yleisfiilis tunnista: Ihan huippu! Tähänastisista tunneista paras!
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature