#2&3 Treenipäiväkirja

#2
Päivämäärä: 11.3.2018
Harjoitukset: Sama kuin viimeksi, suoralla avoa ja puolessa välissä vaihto sulkuun. Pääty-ympyrällä laukassa avoa ja sulkua
Mikä meni hyvin: Tää tunti meni aivan nappiin! Avot meni läpi ja sain takajalat työntämään alle.
Missä parannettavaa: Laukka ei ollut vielä tarpeeksi pyörivää omasta mielestäni. Siihen lisää treeniä.
Istunta&Avut: Avut menivät läpi, mutta istuntaan tarvii edelleen kiinnittää huomiota, paljon!
Yleisfiilis tunnista: Tosi hyvä! Edellinen tunti meni niin penkin alle, että nyt jo alkutunnista aloin tehdä tosissani ja sen kyllä huomasi kaikessa.


#3
Päivämäärä: 12.3.2018
Harjoitukset: Suoralla avoa ja sulkua, keskiympyrällä sama harjoitus ja laukka myös keskiympyrällä.
Mikä meni hyvin: Lopputunnista sain Jullen työntämään takajalat kunnolla alle ja tällä kertaa laukkakin oli tahdikasta ja pyörivää.
Missä parannettavaa: Mun istunta. Ikuinen murheenkryyni! En pysynyt ravissa ollenkaan istumaan, vaikka hevonen kulki hyvin eteen. Koitin ajoittain keventää, mutta eihän se poista sitä ongelmaa etten osaa istua oikein harjoitusravissa. Täytyy varmaan kesällä viimeistään varata aikaa istuintatunneille ja keskittyä sen treenaamiseen.
Yleisfilis tunnista: Tosi kiva. Tunnilla oli tosi monta ratsukkoa ja välillä tuntui ettei tilaa ollut, kun Jullella on aika iso askel kun se alkaa mennä paremmin eteen. Mutta sille ei oikein voi mitään kun meillä ei oo mitään vakituntia vaan mennään aina vaan kun keretään niin silloin välillä on monta ratsukkoa ja toiset hevoset hitaampia.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature