#1 Treenipäiväkirja


Päivämäärä: 6.3.18
Harjoitukset: Suoralla avotaivutus, puolesta välistä vaihto sulkuun. Käynnissä ja ravissa. Laukassa ympyrällä avotaivutusta.
Mikä meni hyvin: Oikean kierrokseen avot ja sulut meni todella hyvin. Sain venytettyä ulkolapaa ja hevonen kuunteli hyvin. Laukassa oikeaan muutama hyvä pätkä jossa sain takajalat kunnolla polkemaan alle.
Missä parannettava: Vasemman kierroksen avotaivutus ei mennyt läpi kunnolla. Hevonen ei seurannut sisäohjaa, puri kuolaimeen, jätätti edestä tyhjäksi, ei mennyt kunnolla eteen. Laukassa oli todella vaikea, ei mennyt eteen kunnolla, laukka oli liian lyhyttä.
Avut&Istunta: Avut ei mennyt läpi ja istunnassa on vielä niin paljon harjoiteltavaa. Lisäksi Jullen satula hankaa mua todella pahasti, enkä osaa sanoa onko se itse satula joka sen aiheuttaa vai mun istunta. Täytyisi kokeilla toista satulaa, jos edelleen hankaa, niin silloin se on mun istunta.
Yleisfiilis tunnista: Tunti ei mennyt kovinkaan hyvin. Mulla oli viikon tauko ratsastuksesta ja sen yleensä huomaa samantien. Hevonen kuunteli todella huonosti apuja, jätti tyhjäksi edestä, väänsi kaulaa ja puri kiinni kuolaimeen.

Vaikka tunti menisikin huonosti niin siitä saa aina motivaatiota yrittää ensi kerralla vielä enemmän.

(ylläolevan kuvan hevonen ei ole mun ratsuni, otan mun ratsustani kuvia asap, siihen asti on pärjättävä muiden hevosten kuvilla)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature