NYT SAA RIITTÄÄ


Nyt saa riittää! Tämä sairastaminen nimittäin. Uudesta vuodesta lähtien meidän perhe on sairastanut. Ensin oli vesirokko, siitä seurasi normi kuumeflunssa, ja sen jälkeen silmätulehdus. Nyt näyttäis siltä, että ollaan sairastuttu johonkin vatsapöpöön. Ja tätä koko hommaa on kestänyt tosiaan nyt puolitoista kuukautta, kiertäen jokaisen vuorollaan.

Tätä kuuluu siis meidän perheelle, ja onneksi tosiaan viikonloppu alkoi niin ei tarvi yksin pyörittää tätä arkea. Ja heti kun parannutaan päästään katsomaan mun siskon vauvaa, lasten ensimmäistä serkkua ja musta siis tuli täti! Aivan ihanaa ja tää ehkä lievittää omaa vauvakuumetta, tai lisää sitä merkittävästi, ainakin kuvat uunituoreesta pienoikaisesta saa huokailemaan ja muistelemaan kaiholla sitä kun omat nappulat oli ihan pieniä nyysyjä.


Ensi viikolla on ystävänpäivä ja meillä oli suunnitelmissa käydä miehen kanssa katsomassa uusin fifty shades, joululahjaksi saaduilla leffalipuilla. Kaikki tällainen pieni arjesta poikkeava auttaa jaksamaan arkea enemmän ja tuntuu niin hyvältä päästä vähän kotoa pois välillä. Tuntuu tosiaan siltä, että ollaan oltu täällä kotona lasten kanssa niin pitkään ja uusi "arkikaan" ei ole päässyt alkamaan kun lapsille ei ole vielä löytynyt hoitopaikkaa. No mutta yritän ajatella positiivisesti, että pienet saavat vielä siihen asti olla kotona.

Ihanaa viikonloppua kaikille!
4 kommenttia on "NYT SAA RIITTÄÄ"
 1. Annatko lapsille maitohappoja? Meillä ne tuntuu ainakin pitävän lapset terveempinä, tai sit on vaan hyvä tuuri ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo nyt ollaan syöty maitohappobakteereja, mut ainakaan vielä en oo huomannut tehoa. Voi olla että tulee vasta kun on vähän pidempään syönyt niitä...

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature