KULTA MÄ VIHAAN SUA

JA RAKASTAN. Ja vihaan ja rakastan. Ollaan molemmat oikein tempperamenttisia tulisieluja ja kun me tunnetaan, niin tunnetaan lujaa. Kyllä niitä harmaan välimuotojakin löytyy, mutta usein meidän tunteet on joko tai, ja täysillä.
Me riidellään isosti mutta myös rakastetaan isosti ja sovitaan todella nopeasti riitamme. Mä olen pitkävihainen, niin pitkävihainen että se voisi olla mun toinen nimi ja tän on saaneet huomata niin perheenjäsenet kuin monet ystävätkin vuoden varrella. Mä en pyydä ikinä anteeksi jos en ole tehnyt mitään väärää, enkä puhu toiselle ennenkuin tämä on pahoitellut omaa käytöstään. Teininä olin puhumatta siskoni kanssa melkein päivälleen kolme vuotta, vaikka jaettiin sama huone. Ei sanaakaan kummankaan puolelta. Ja tämä kertoo musta jo aika paljon.

Mutta tämä en onnistu mun miehen kanssa. En tiedä mikä siinä tai mistä naruista hän osaa vedellä, mutten pysty olla vihainen muutamaa tuntia pidempään. Meillä saattaa syttyä sota ihan normaalista keskustelusta esim leivästä ja ne riidat saattaa yltyä ihan muutamissa sekunneissa siihen että olen jo jakamassa lusikoita, mutta rauhoittuu yleensä yhtä nopeasti kun on alkanutkin.

Meille tulee yhteistä taivalta kesällä kolmetoista vuotta täyteen ja maaliskuussa vietetään kolmatta hääpäivää. Mikä meidän salaisuus sitten on pitkään suhteeseen? Haluaminen. Rakkaus ei ole mitään muuta kuin haluamista. Se on valinta, eikä niinkään tunne. Sun valinnalla avaat oven sille rakkauden tunteelle. Mä ymmärrän että tulee tilanteita mistä ei vaan yksinkertaisesti voi jatkaa, ja suhde onkin kahden kauppa. Molempien on haluttava yhtä paljon.

Suhteen eteen on tehtävä ihan älyttömästi työtä ja keskusteluyhteys kun pysyy niin pääsee pitkälle, vaikka se tarkoittaisi keskusteluja riitojen kautta, niin kunhan asiat saadaan selvitettyä niin ei ne riidatkaan jää kaivertamaan. Ja tärkeintä on se että jos riitelee ja suuttuu niin ne on ne asiat jotka riitelee, ei ihmiset, ja vaikka toisinaan tekisi mieli vetää asia henkilökohtaisuuksiin, niin kannattaa laskea vaikka kymmeneen ja miettiä sitä argumenttia uusiksi.

Huomenna vietetään taas ystävänpäivää, muistakaa helliä toisianne ihan vaan vaikka pienillä jutuilla <3


2 kommenttia on "KULTA MÄ VIHAAN SUA"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature