KOLMEN LAPSEN HUONE

Nyt ollaan vihdoin päästy siihen pisteeseen lastenhuoneessa, mistä ei voida jatkaa enää eteenpäin tässä asunnossa. Seuraava vaihe on sitten uusi asunto ja yksi huone lisää toivottavasti.
 Vielä kuukausi sitten nuorin nukkui meidän vanhempien kanssa ja poikien huoneessa esikoisella oli iso 140cm leveä parvisänky, joka oli ideana ihan kiva, mutta söi tilaa ja valoa huoneesta.

Nyt lastenhuoneessa on pojille kerrossänky, kuopuksella juniorisänky, (johon hän ihan vasta siirtyi pinnasängystä ja on pärjännyt siinä ihan loistavasti) kaksi ikean kallax-hyllyä 2x2 & 2x4.
 Seuraavaan kotiin sitten kuopus saa oman huoneen, johon meillä pitäisi olla jo kaikki kalusteetkin valmiina, mutta lipasot kaipaa vielä maalia päälleen ja huone tarvii uusia tekstiilejä kuten, uudet verhot, matto, päiväpeitto, prinsessaverho sängyn yläpuolelle ja ehkä jotain hyllyä seinälle. Poikien huoneeseen sitten puolestaan esikoinen saa oman koulupöydän ja molemmat uudet päiväpeitot, ehkä uusi kattolamppu ja verhot.

Kokoajan haetaan siis isompaa asuntoa, ja vielä toistaiseksi tämä nykyinen menee ihan OK, mutta kaivataan kyllä lisätilaa.

Onko siellä muita joilla kolme lasta tai enemmän samassa huoneessa?1 kommentti on "KOLMEN LAPSEN HUONE"
  1. Meillä ei ole ollut kolmea lasta samassa huoneessa, vaikka jossain vaiheessa sellaista suunnittelinkin. Suunnitelmaa en tosin hautonut tilanpuutteen vuoksi, vaan mukavuussyistä - tällöin kaikki olisivat olleet meidän makkarin lähellä ja ajattelin hetken, että ehkä lapsista olisi kivakin jakaa huone keskenään.

    Jälkimmäinen ajatus varmaan olisikin osunut oikeaan, sillä kovasti nuo nyt haluaisivat "yökyläillä" toistensa huoneissa.

    Meillä tosiaan se kolmen lapsen nukkuminen samassa huoneessa kaatui siihen, että yöt meni yllättäen levottomampaan suuntaan jo kahdenkin ollessa keskenään, joten ei lähdetty enempää enää kokeilemaan.

    Nyt on onneksi tosi rauhallisia öitä, kun jokaisella on omat huoneet. Neljäs siirtyy nukkumaan meidän kanssa samaan huoneeseen ja tässä talossa on varalla muutama huone, joihin turvautua jos tuntuu että menee liian ahtaaksi. Ne onkin tarkoitus jossain vaiheessa ottaa käyttöön, kunhan saadaan toinen puoli yläkerrasta työn alle. Periaatteessa huoneet on jo olemassa, puuttuu vain kunnollinen lattia ym. tuikitärkeää :D Mutta ajan kanssa.

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature