HIIHTOLOMAN LOPPUHUIPENNUS

Lauantaina mulla oli kouluvalmennus, joka kuului meidän ratsastusseuranTalent Programiin. Mä olen ollut mukana Talentissa nyt vuoden ja tää onkin ollut mulle yhtä sekamelskaa. Alkuun tein alkukartoituksen hevosella joka oli vain käymässä meidän tallilla, ja muutama viikko siitä jouduin vaihtamaan hevosta mun viralliseen Talent-hevoseen.

Ratsastin tällä mun Talent-hevosella noin puoli vuotta, ja siinä ajassa opin todella paljon uutta, käytiin yhdessä valmennuksessa viikoittaisten ratsastustuntien lisäksi. Hevonen ei kuitenkaan enää ollut sopiva ratsastuskouluun, joten se muutti takaisin omalle kotitallilleen ja mä aloin liikuttamaan/käymään tunneilla kahdella yksityishevosella. Kerkesin mennä näillä kahdella hevosella muutaman kuukauden, jonka jälkeen mulle selveni, ettei nämä kyseiset hevoset voi olla mun Talent-hevosia. Periaatteessa muutama kuukausi täysin hukkaan heitettyä aikaa Talentin osalta, vaikka toki mä opin itse paljon uutta, mutta tämä toi takapakkia siihen itse Talenttiin, jossa mulla oli tarkoitus ratsastaa pääsääntöisesti yhdellä hevosella, ja kehittyä tämän hevosen kanssa vuodessa tiettyyn pisteeseen.

Tammikuun puolessa välissä, mä sitten vihdoin sain (toivottavasti) pysyvän Talent-hevosen, jolla oon nyt mennyt muutaman viikon. Jännityksellä siis osallistuttiin lauantaiseen tason tarkastukseen, mikä meni yllättävän hyvin. Tuntuu, että joka kerta näkee vähän edistystä, ja mulla on aina ollut niin, että jos tuntuu, että junnaan paikallaan, niin pieni tauko tekee tosi hyvää ja siinä ajassa mun aivot prosessoi kaikkea oppimaan ja kun taas palaan hevosen selkään, pääsen eteenpäin.

Sunnuntaina meidän ratsastusseura järjesti talviriehan. Ohjelmassa oli mm. napakelkka, talutusratsastusta, hiihtoratsastusta, rekiajelua, buffet ja arvonta jonka pääpalkintona oli ''Päiväksi oma hevonen''. Mä olin siellä kuvaamassa, sekä talutusratsastuksessa. Meillä on kyllä ihan huippu talliyhteisö, ja aina niin kivaa näissä tapahtumissa. Tapahtuma kesti kolme tuntia ja se aika meni ihan siivillä! Onneksi ihan pian on jo kisat ja kevääksi ohjelmassa muutakin kivaa.

Huomenna olisi ohjelmassa synttärilahjan metsästystä, koska meidän esikoinen täyttää hurjat kuusi vuotta! Joko saa kriiseillä??


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature