MY DAY | Kotiäidin arkea 26.1.18

Kuvasin viime viikon perjantaina meidän koko päivän, mutta kerkesin vasta nyt tulla julkaisemaan tämän.


7.00. Lapset olivat heränneet isänsä kanssa jo aiemmin, ja normaalisti meillä siis lapset herää aina kuudelta, ja mies herättää sitten minut kun lähtee töihin. Meidän oli tarkoitus lähteä taidetehtaalle ja keskustaan pienempien kanssa sen jälkeen kun esikoisen mentyä päiväkotiin.
Suunnitelmat sitten muuttuivatkin ihan alkuun, kun mies ilmoitti, että esikoinen onkin kovassa kuumeessa.


8.00 Syötiin aamupala ja katsottiin rauhassa piirrettyjä.

9.00 Kauppaan oli kuitenkin päästävä, ja sain onneksi mun siskon tänne vahtimaan kuumepotilasta ja pienempien kanssa käytiin pikaisesti lähikaupassa hakemassa päivän ruokatarpeet.
11.00 Syötiin ruoka, jonka jälkeen pienet meni päiväunille. Päikkärit kesttää heillä yleensä 1,5-2h ja sen aikana me kateltiin esikoisen kanssa netflixiä. Aamupäivän aikana kuume oli suht kurissa, mutta iltapäiväksi nousi nopeasti neljään kymmeneen. Korkean kuumeen takia hän oli kovin pahoinvoiva ja iltapäivällä kun mies oli tullut töistä, lähti hän käymään pojan kanssa päivystyksessä. Yleensä odottelen päivän tai pari normi kuume-flunssan kanssa ennenkun vien lääkäriin, mutta nyt oli sen verran erikoinen tilanne, kun poika oli ollut tasan viikko sitten kuumeessa, ilman mitään flunssan oireita ja silloin lääkäri totesi vain kyseessä olevan jokin virus. Nyt kun kuume taas nousi eikä edelleenkään ollut mitänä flunssan oireita ohjattiin meidät päivystykseen kun terveyskeskukseen soitettiin. Siellä otettiin kaikki mahdolliset testit ja näytteet, mutta yhtään mitään ei selvinnyt. Poika oli tosi huonovointinen päivystyksessäkin, kuume laski hitaasti ja oli jo noussut taas lähemmäs neljää kymmentä kun he tulivat kotiin.
Sillä välin me täällä kotona leikittiin junaradalla, legoilla, luettiin satua, syötiin päivällinen ja iltapala. Tämä oli hyvin peruspäivä, tällaista arki meillä on tällä hetkellä.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature