Muutosten uusi vuosi

Tänään mä sen päätin pitkän pohdinnan jälkeen. Mun kotiäidin ura on lopussa. Kun otin Rafaelin takuupaikalle, en ollut ihan varma kuinka kauan olen lasten kanssa kotona, mutta laitoin varmuuden vuoksi kaikkiin lappusiin päivämäärän ensi vuoden syksylle, mutta kokoajan takaraivossa mietin, josko alkuvuosi olisikin se hetki kun lapset menevät päiväkotiin ja mä alan etsimään töitä tai menen kouluun.
Vielä lapsilla ei ole hoitopaikkaa mutta hakemukset on pistetty vireille ja siihen asti olen vielä täyspäiväisesti lasten kanssa kotona. Jos lapset saavat paikat ennekun mä saan töitä tai koulupaikan, aloittavat he kevyesti muutamalla lyhyellä päivällä viikossa. Tuntuu hassulta ajatella et pian voisin oikeasti mennä lääkäriin ilman lapsia?! Tai varata jopa hammaslääkäriajan? Edellämainitut kun on todella hankalia hoitaa lasten kanssa, eikä hoitajia löydy kun kaikki ovat töissä päiväsaikaan. Ja voin kertoa, että lääkärissä asioiminen itse ollessa kipeänä lasten kanssa ei ole sitten laisinkaan mukavaa.

Olen pian ollut kolme vuotta lasten kanssa kotona putkeen ja voin sanoa, että odotan tulevaa innolla! Ja uskon, että lapset odottavat innolla, ainakin Rafael kun kysyin häneltä päiväkotiin menemisestä ja hän oli jo pakkaamassa suunnilleen reppua. Rosalie ei tietenkään vielä tiedä mitä n jäädä päiväkotiin hoitoon ja veikkaan, että saattaa muutaman päivän jälkeen jäädä itkemään perään, kun tajuaa, ettei äiti jääkkään sinne, mutta jos he pääsee samaan ryhmään, niin toisesta on iso turva.

Blogiinkin on tulossa ensi vuonna muutoksia, ei ehkä ihan alkukuusta, mutta hyvin pian kuitenkin ja tän myötä inspiskin koko tätä hommaa kohtaan kasvaa. Mutta ne selviää sitten myöhemmin.


Meidän uusivuoden aatto tulee olemaan todella rauhallinen ja ollaan vaan kotona. Ostin lapsille lastenskumppaa ja kaapit on täynnä herkkuja. Viime uutenavuotena Rafael raukka pelkäsi niin paljon raketteja että huusi paniikissa sängyssään siihen saakka kun paukuttelut loppuivat. Ja myös meidän Makepappakoira pelkää raketteja, joten jo senkin takia me ollaan vietetty rauhallisia vuodenvaihteita seitsemättä vuotta. Mutta ihanaa viettää uusivuosi oman rakkaan perheen kanssa, herkutellen. Tiedän että ainakin esikoinen odottaa jo innolla. Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta.

Ihanaa uuttavuotta kaikille!


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature