Kohti joulua - Tallin joulujuhla

"Kohti joulua" on Kaksplus-blogiverkoston tyttöjen oma joulukalenteri, jonka matkassa pääset jouluiseen tunnelmaan. Bloggaajat ovat mukana joulun odotuksessa ja julkaisevat jouluaiheisia postauksia vaihtelevilla aiheilla jokaisena päivänä aina jouluaattoon asti. Laita tonttulakki päähän, ota kuppi kuumaa glögiä ja inspiroidu siitä, miten valmistella joulua yhdessä lapsen kanssa tai löydä ideoita omaperäisiin itsetehtyihin lahjoihin. Testaa jouluherkkuja maistuvilla resepteillä ja bongaa vinkit onnistuneisiin joulukorttikuviin.

Tänään vietettiin tallin joulujuhlia. Ensin päivä alkoi harjoituskoulukilpailulla, johon otin osaa "vuokra-hevosellani" kn-special luokkaan. Kisat meni hyvin, mun tavoitteena oli pysyä kyydissä, eikä tulla hylätyksi. Saatiin radalta 58,8% mikä on parempi kuin viime keväiset kisani, joten hitaasti mutta varmasti suuntaan ylöspäin.

Kisojen jälkeen joulujuhlat saattoi alkaa. Ohjelmassa oli kepparikisa, paalileikki hevosten kanssa, viestijuoksu maitomukin kanssa, peiliä hevosten selässä ja juhla huipentui Ocarina- kuoron lucia esitykseen, jossa kuultiin lucia lauluja. Tarjolla oli glögiä, piparia ja torttuja, sekä rutkasti hyvää mieltä, sitä meidän tallilta ei puutu. 

Käy naappamassa eilisestä luukusta viisi erilaista joululahjojen paketointi-ideaa Saron blogista ja huomisessa luukussa JaninaCharlotta blogissa joululauluja. 
2 kommenttia on "Kohti joulua - Tallin joulujuhla"
  1. Oi, teillä taisi olla aika ihanat juhlat! Ja kiva kuulla, että kisasuunta on ylöspäin :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa ihanalta joulujuhlalta :) Pitäs taas joku päivä viedä meidänkin tyttö tallille katsomaan heppoja. :)

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature