Poikien toppavaatteet '17

Viime viikolla mittari näytti ulkona 0°C, eli aika kaivaa kaapeista toppavermeet päälle! Koko aamu mulla meni etsiessä lapsille sopivaa päällepantavaa, vaikka luulin olleeni ajoissa tulevan talvikauden vaatehankinnoissa. Pojille on tosiaan jo uudet haalarit hommattu, mutta en mitenkään raaski antaa niitä käyttöön vielä tällaisille kurakeleille. Kaapeista onneksi löytyi vielä edellisen talven jäämiä, vähän kuluneita ja käytettyjä, ehkä vähän nafteja mutta just sopivia pihalla rymyämiseen, niin kauan kunnes tulee kylmemmät säät. Lunta saadaan varmaan odotella pitkään, mikä on sinänsä harmi, koska ulkovaatteet ei kestä lasten asfalttiin sukeltelua.

Rosalielle olin kaavaillut Rafaelin ensimmäisen talven pukua, joka on miltein käyttämätön, mitään käytön jälkiä ei siinä siis näy, mutta Rosalie onkin kasvanut niin hurjaa vauhtia että en usko että parin kuukauden päästä 80cm menee enää tytön päälle, jos se on nyt jo vähän siinä ja siinä. Minkä kokoisia pukuja ootte ostaneet teidän 1,5-vuotiaille?

Poikien haalarit löytyi Tokmannilta 49.90€/kpl ja musta nää on ihanat! Limpulle ostin Kappahlista viime keväänä aleista toppatakin, joka on just nyt sopivan kokonen, ehkä vähän reilu, mutta mun mielestä tärkeintä toppavaatteissa on että niissä on tilaa liikkua ja tilaa laittaa alle villa/fleecepuvut, jos oikein kova pakkanen on. Jos puku on liian kireä, tulee siinä kylmä. Mittasin just Limpun ja hän on 114cm ja liila takki on kokoa 122cm ja haalari 130cm. Rafaelia en oo mitannut, mutta haalarin otin hänelle koossa 110cm.

Vielä pitäis tosiaan ostaa Rosalielle varmaan uusi haalari, Rafaelille kauppatakki, Limpulle toppahousut ja kaikille gore-texit.

Millä mallilla teillä on talvivaatteiden hankinta?

2 kommenttia on "Poikien toppavaatteet '17"
  1. Aivan ihana toi harmaa! Meillä on isommalle jo kaikki valmiina, mutta pieni jäikin niin pätkäksi että isosiskon vanha puku onkin aivan liian suuri :/

    VastaaPoista
  2. Mäki tykästyin ihan sikana!! Toi on kyl ärsyttävää jos on miettiny et vanhemman edelliset menis ja sit ei poikaa oikeeta kokoo :/ meil nyt Rafael otti käyttöön Limpun viime vuoden talvi vaatteet, joita limppu siis käytti 4veenä :DD vähän on pojilla kokoeroo ja ootan millo Rafael menee Limpun ohi kasvussa :D

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature