Lokakuiset kuvaukset

Viime päivinä talvi on tosiaan tehnyt tuloaan ja monena aamuna lämpötila on ollut reilusti miinuksen puolella, pohjoisessa on jo satanut lunta ja muuallekin suomeen luvattu lunta tulevalle viikolle.
Mutta mä kerkesin onneksi ihan viime tinkaan kuvaamaan lapsista syyskuvia, jotka onnistu mun mielestä niin hyvin! 

Ollaan joka päivä käyty kävelemässä koirien kanssa ja vaan ihailtu syysmaisemaa! Yritin sisäänajaa mun uusia talvikenkiä, jotka on muuten vaaleenpunaset ja niin siistit!, huonolla menestyksellä, koska sain varpaaseen rakon niistä. En tajua miten mulla melkein kaikki kengät alkuun tekee rakot eripuolille jalkaa. Ens kerralla täytyy vaan valmistautua paremmin ja laittaa laastarit valmiiks.

Tälle viikolle on tosiaan luvattu lunta! Ja mulla olis pari iltatallia ja ratsastusta tiedossa. Sain tossa muutama viikko sitten maailman hienoimman tilaisuuden, kun mua pyydettiin parin hevosen liikuttajaksi. Toisen kanssa meen vähän useammin ja toisen kanssa silloin tällöin. Tälle viikolle on kaks liikutuspäivää ja ens viikko on kokonaan mun vastuulla, joten tallilla tulee vietettyä vielä vähän enemmän aikaa. Ihan superia, että tää mahdollisuus tuli nyt kun oon vielä kotona lasten kanssa, ensi vuoden syksystä eteenpäin en osaa vielä sanoa että minkälainen elämäntilanne meillä sitten on.

Meillä on tiedossa tällä viikolla ekat lasten halloweenit, joihin ollaan hankittu lapsille asut, enkä malttais odottaa ja ensi viikolla on toiset kemut. Tää loppuvuosi on vaan niin parasta kun on kaikkia juhlia, lasten sekä aikuisten. Ja joululaulujenkin popitus on jo aloitettu meillä :) 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature