#KAKSPLUSSYYSBILEET

Lauantaina oli vihdoin kauan odotetut kaksplussan verkostolaisten syysbileet. Tää oli mun ensimmäinen kerta tällä porukalla mukana. Melkein kaikki "alkuperäiset" verkostobloggaajat kun ovat joko lopettaneet tai jatkaneet muualle.  Myönnän, että alkuun mua jännitti aika kovasti. Kaikki muut kun on kerenneet tutustumaan ja muodostaneet jo jonkinlaisen porukan, mutta mut otettiinkin ihanasti mukaan ja tutustuin ihaniin uusiin tyttöihin.

Kokoonnuttiin Radisson Blussa, Kampissa, josta saatiin yhteistyön merkeissä käyttöömme kiva kokoushuone, johon mahduttiin just sopivasti. Tila oli meillä käytössä 00 asti.


Kun oltiin saatu porukka kasaan, aloitettiin tapahtuma Laitilan olut tastingilla. Ensin meidän tapahtuman ihanat järjestäjät kertoivat oluen synnystä ja mikä vaikuttaa mitenkin oluen makuun. Oli oikeesti mielenkiintoista kuulla, koska en ole mitenkään paremmin perehtynyt oluisiin, vaikka niitä useimmiten juonkin, kun olen viihteellä. Maistettiin kolmea eri makua, joista omaksi suosikikseni nousi enimmäinen olut, eli Pils. Tarjolla meillä oli myös valkkaria ja en yleensä tykkää viinistä, ja harvemmin sitä oon edes maistanut, mutta tää Most Wanted valkkari oli kyllä ilonen ylläri!

Maisteluiden jälkeen arvottiin kaikkien kesken ihania tuotteita, joista kerron erikseen ensi postauksessa.

KAIKKI KUVAT JULIA

Lähdettiin Janinan kanssa hänen siskon kyydillä kotiin 23 aikaan. Oli kyllä aivan mahtava ilta, ja toivoisin tällaisia tapahtumia lisää! Eikä välttämättä tarvis olla mitään muodollista, kun seura on jo niin hyvää.

YHTEISTYÖSSÄ2 kommenttia on "#KAKSPLUSSYYSBILEET"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature