GOODIEGOODIE

Lauantaina saatiin mukaamme ihanat goodiebagit täynnä kivoja ja tarpeellisia juttuja, joista osa on tuttuja ja osa ihan uusia tuttavuuksia. Oon kerennyt nyt testaamaan jo joitakin, ja ajattelin kertoa mitkä olivat omia suosikkejani.

-Sinful Colorsin Kynsilakat! Aivan ihania sävyjä ja on kestänyt mun kynsissä hyvinä jo muutaman päivän. Yleensä mun täytyy lasten takia ajoittaa kynsien lakkaaminen myöhään illalle ja toivoa, ettei lapset herää muutamaan tuntiin, koska silloin on lakkaukset pilalla. Mutta nää mä lakkasin päikkäriaikaan ja hyvin olivat kuivuneet, niin, että pystyin normaalisti pukemaan lapsia, vaihtamaan vaippaa yms.

-Batisten kuivashampoo. Nyt kun mulla on vaalee tukka, ja sitä täytyy sävyttää hopeashampoolla, yritän pitää mahdollisimman pitkää pesuväliä, joten kuivashampoo on ihan ehdoton pelastus. Mulla loppu just klippoteketin kuivashampoo, ja nyt kun vertaa sitä tähän Batisten, on ero huomattava. Tää jättää hiukset ihanan kiiltäviksi, eikä tunnu yhtään tönköiltä, mitä yleensä kuivashampoo tekee. Plussaa vielä ihanasta tuoksusta ja siitä, että tuote on sen verran vaalee, joten saan mun tyveä värjättyä tällä muutaman asteen vaaleemmaksi.

-Coconut water. Halleluja miksen oo aiemmin törmännyt tähän tuotteeseen! Tää on lahja tukkajumalilta. Klara tosin sanoi, ettei tää tuote ihmeisiin pysty, kun elättelin toiveita mun kuivien hiusten parantamisesta, mutta kyllä tämä vaan pystyy! Leikkasin tosin mun hiuksista muutaman sentin pois huonoja, silti tää Cocnut water on vaan ihmeellinen, se jättää hiukset ihana pehmeiksi ja silkkisiksi, suosittelen kaikille tätä!


Testasin tätä tosin kasvoille ja en kestä miten pehmeeksi mun iho tuli! Harvemmin kuorin ihoani, joten tää oli ihan ekstraihanaa hemmottelua.

-Lemon Juice & Glycerine käsirasva. Mun kädet on aina tosi kuivat ja varsinkin nyt kun syksy ja talvi tulee niin mun kädet kärsii tosi paljon. Mulla on atooppinen iho ja kun se kuivuu, niin mut kädet on ihan täynnä pieniä haavoja jotka kirvelee. Yleensä rasvaaminen tuottaa tuskaa, koska useat rasvat on joko liian vetisiä tai liian rasvaisia, jotka kirvelevät tai jättävät kädet pitkäksi aikaa tosi tahmean tuntuisiksi. Tämä Lemon Juicen rasva kuivuu yllätävän nopeesti, olin vielä levittämässä sitä käsiin kun se oli jo melkein ihmeytynyt mun ihoon, eikä tutunut yhtään liian vetiseltä eikä paksulta. 6/5. + tuoksuu taivaalliselta!

-Lumenen kasvotuotteet. Niinkun tossa aiemmin kerroin, on mulla atooppinen ja todella herkkä iho, siksi harvemmin käytän mitään markettien kasvotuotteita, koska mun iho helahtaa samantien punaiseksi ja alkaa kirvellä. Vähän varauksella testaisinkin ensin Lumenen kasvorasvaa, joka tekikin yllättäen mun ihosta tosi pehmoisen. Tän jälkeen uskalsin kokeilla myös seerumia ja kosteuttavaa kasvospraytä, jota pystyy myös siis laittamaan meikin päälle. Tykkäsin näistä tosi paljon, ja aion ehdottomasti käyttää jatkossakin.


Vielä mä odotan konjakkisienen testausta. Oon kuullut siitä sekä hyvää että pahaa, niin saa nähdä!
Oliko teille mitkään näistä tuotteista tuttuja, mitä ootte tykännet?

YHTEISTYÖSSÄ


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature