Rodos 20-17.8.17

Maanantai aamuyöllä kotiuduttiin matkalta ja ai että tuntuu hyvältä. Matka kolmen pienen lapsen kanssa miltein ilman apukäsiä oli kieltämättä uuvuttava. Yöt olivat raskaita, kun kuopus teki hampaita ja nostatti kuumeen, ei suostunut juomaan riittävästi joka rajoitti meidän liikkumista hyvinkin paljon.

Vaikka matka ei mennyt ihan ruusuilla tanssien, nautittiin me silti perheen yhteisestä ajasta. Syötiin paljon pizzaa, uitiin sikana, otettiin aurinkoa ja tutustuttiin kaupunkiin. Meidän onneksi ihan hotellin läheltä löytyi leikkipuisto, jossa käytiin monet kerrat juoksemassa liiat energiat pois. Esikoinen oppi uimaan sukeltamalla ja teki uusia kavereita, jotka sattumoisin olivat myös Porvoosta.

Mies oli ensimmäistä kertaa lentokoneessa ja lämpimässä maassa ulkomailla, ja olihan se pienoinen kulttuurishokki sellaiselle joka ei ole nähnyt muita maita ruotsin ja viron lisäksi.... Mutta sitä oppii samalla arvostamaan ihan eri tavalla oman maan luontoa ja ympäristöä kun käy maassa jossa kaikki ei toimi ihan niin hyvin.

Mä erityisesti nautin altaalla uimapatjalla lillumisesta ja itseni ruskettamisesta! Ja ostettiin Rosalielle sellainen uimarengas josta hänellä meni vain jalat läpi, joten hän viihtyi altaassa leikkien vesileikkejä oikein mainiosti. Rafael oli kovin arka varsinkin alkuun ja pelkäsi vettä ihan toden teolla. Loppuun kohden uskalsi kuitenkin mennä jo ite lastenaltaaseen ja käppäillä siellä.

Lennot menivät Liamilla oikein hyvin. Menomatkan hän pelasi käsikonsolillaan ja leikki takapenkin lasten kanssa. Tulomatkalla hän nukahti ennenkuin kone oli noussut ja heräsi vähän ennen laskua. Rosalie nukkui menomatkalla nousun ja leikki ja katsoi tablettia loppulennon ja tulomatkalla hän nukkui melkein koko lennon. Rafael taas huusi kuin palosireeni kun turvavyö piti olla päällä jokaisen nousun ja laskun. Menomatkan hän katsoi tablettia ja tulomatkan nukkui kunhan vyömerkkivalo oli sammunut.

Olin reissun jälkeen tosi väsynyt, mutta nyt alan palaamaan takaisin elävien kirjoihin :D
2 kommenttia on "Rodos 20-17.8.17"
 1. Apua, miten mua ihan hengästyttää kun mietin teidän lentoja! Meitä oli 4 aikuista ja yksi 1,5 vuotias lapsi, ja meidän lennot olit yhtä sirkusta :-D ja Eevikin vihas turvavyötä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ne oli kyl järkyt lennot :D tai ainakin nousut ja laskut :DD

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature