Uutta kesäksi

Käytiin tossa viikko sitten ostamassa lapsille vähän uusia kesävaatteita ja löysin Rosalielle niin söpöjä juttuja! Yleensä Lindexissä on kaikki tyttöjen vaatteet sellaisia, jotka voisin ostaa, mutta tällä kertaa sieltä ei tuntunut löytyvän yhtään mitään, kun taas hennesillä oli vaikka ja mitä. 


Kappahlista mun oli pakko ostaa Rosalielle Newbien roosa trenssi. En vaan ois pystynyt elää jos ne olis kerennyt loppumaan, ennenkuin oisin saanut sen meille. Arvoin pitkään 80cm ja 86cm välillä, mutta sovitettuani niitä Rosalielle tulin siihen tulokseen, että 86cm ei olis edes syksyllä hänelle sopiva, sen verran reilu se oli.

Täytyy vielä käydä uudemman kerran kiertelee ja katselee jos löytäisin jotain Rafaelillekin, vaikka olin päättänyt, ettei hän tarvi, koska hänellä on Liamin vanhoja kaappi täynnä. Mutta kun ne vaan on niin söpöjä ne poikien vähän pienemmät vaatteet!
Mietin, että millainen tarjonta kirppiksellä on tällä hetkellä. Voisin käydä tällä viikolla kiertämässä senkin läpi siltä varalta, että tekisin kunnon löytöjä siellä.

Ihanaa viikon alkua kaikille :)
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature