Ihana vappu

Huh, nyt on railakas vappuviikonloppu ohi. Meillä oli niin hauskaa, että ihan haikein mielin muistelen kulunutta viikonloppua.

Lauantaina tosiaan vietettiin Rosalien ensimmäisiä syntymäpäiviä ihanien ihmisten kanssa. Tyttö sai ihania lahjoja ja oli niin reipas pieni emäntä omissa juhlissaan. Hän söi ison palan omaa täytekakkuaan ja maistoi munkkia.

Sunnuntaina, vappuaattona, olin järjestellyt pari kuukautta Nicelle yllätyssynttäreitä. Yllätys meinas mennä pilalle niin älyttömän monta kertaa, kun Nicce keksi kaikenlaista tietämättään ollenkaan mun suunnitelmista. Sunnuntaina tosiaan lähdettiin lasten päiväunien jälkeen vapputorille, ja sillä välin mun äiti hiipi meille järjestämään kaiken ja päästämään vieraat sisälle. Vapputori oli kuitenkin ihan pettymys, eikä viihdytty siellä pitkään. Käytiin cittarista ostamassa lapsille vappupallot ja vappusafkaa. Yritin kaikin keinoin viivyttää kotiinmenoa, koska kukaan vieraista ei vielä ollut tullut. 

Käväistiin muumipuistossa, kunnes Rafael kasteli lapasensa ja Nicce vaati, että lähdetään kotiin. Mulle iski paniikki ja laitoin mun veljelle viestiä, että tulee pelastamaan jotenkin tilanteen. Käytiin vielä läheisessä kaupassa ja sillä välin mun veli oli tullut kaupan pihaan. Hän suostutteli Nicen mukaansa keskustaan ja mä pääsin lasten kanssa lähtemään kotiin. Kotona ei keretty kovinkaan pitkään olemaan, vieraita saapui nopeaan tahtiin ja laitettiin kaikki tarjottavat esille.

Kun Nicce tuli kotiin ja avasi oven, alettiin laulamaan "paljon onnea vaan..." ja Nicen ilme oli näkemisen arvoinen. Hän oli niin järkyttynyt, ettei pystynyt hymyillä. Tuijotti vaan meitä ja meni takaisin tuulikaappiin ja sulki oven. Kävin hakemassa hänet takaisin sisään ja Nicce pidätteli vaan kyyneleitä. Eli aivan superisti onnistunut yllätys!

Lapset söi meidän kanssa herkkuja ja lähtivät sitten mummin luokse yökylään ensimmäistä kertaa yhdessä ja Rosalie ensimmäistä kertaa ikinä. Lapset olivat kuulemma nukkuneet kuin tukit ja viihtyneet loistavasti. Ihana helpotus, koska stressasin sitä, ettei siellä mene kaikki hyvin ja Rafael ja Rosalie valvottavat.

Me jatkettiin bailaamista myöhään yöhön ihanien ihmisten kanssa ja oli kyllä kaikin tavoin niin onnistunut ilta!

Seuraavana päivänä vietettiin vappupäivää  lasten kanssa puistossa saippuakuplia puhallellen ja jätskiä syöden. Voikun nyt vaan jatkuisi ihanat lämpimät ilmat ja kesä vois alkaa! 

Oliko teillä hyvä vappu? 


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature