Girlcorner in making

Ostin lapsimessuilta ihanat eläinprinttikortit lastenhuoneen sisustukseen. Kortit on kuitenkin odottaneet vielä paikkaansa, koska mun sisistusinnostus on ollut poissa. Mulle iskee aina kausia jolloin sisustan ihan hirveesti, "rakennan pesää" ja oikeastaan silloin oon aina kovin turhautunut, kun en saa kaikkea just heti samantien, enkä pysty ajatella muuta kuin sisutamista ja kodin uudistamista. On ollut aika vapauttavaa olla hetken ajattelematta kodin laittamista ja antaa vaan olla.


Mutta nyt se alkaa taas nostaa päätään. Meillä on lastenhuoneessa ollut vuodesohva jonkin aikaa, mutta nyt päästään siitä vihdoin eroon ja voi taas miettiä mitä tekisi lastenhuoneelle seuraavaksi.

Meillä Liam ja Rosalie nukkuu samassa huoneessa ja Rafael meidän vanhempien kanssa, koska Rafael on ollut niin herkkäuninen, että tarvitsi vanhempien läheisyyttä. Nyt kuitenkin Rafael on alkanut kiipeillä sängystään iltaisin pois (nukkuu siis pinnasängyssä vielä) mutta alkanut nukkumaan öitä paremmin, joten aloin herätellä uudestaan kerrossänky-ideaa miehelle ja itselleni. Vaikka ihanteellisinta olisi ollut siirtää Rafael jo kauan sitten lastensänkyyn nukkumaan, niin se ei vaan ollut mahdollista, koska kun kokeiltiin Rafaelin kanssa olla ilman pinnasängyn toista laitaa, hän öisin seilasi pitkin kämppää, kiipeili keittiön tasoilla, levitteli roskakorin yms.
Mutta nyt yöt on olleet niin rauhallisia, että ehkä se kerrossänky muuttaakin meille pian.


Meidän lastenhuone on aika pieni, mutta pohjaratkaisu siinä on mun mielestä sen verran näppärä, että kolme lasta menee siihen vielä oikein hyvin. Halusin kuitenkin tehdä Rosalielle jotain tyttömäistä huoneeseen, jos hän vaikka tykkäisikin, ja pojille sitten Star Wars yms juttuja.

Otetaan siis vastaan ideoita lastenhuoneiden sisustuksesta joissa kaksi tai kolme lasta ja miten ootte sisustanut jos teillä on tyttö ja poika samassa huoneessa? Linkatkaa bloganne ja Instagram-tilejänne jos teiltä löytyy kuvia, mielelläni kävisin kurkkimassa ja nappaamassa ideoita.
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature