Palmusunnuntai

Eilen vietettiin Palmusunnuntaita. Aamu meni vähän liiankin äkkiä siivoillen ja piirrettyjä katsellen. Päiväunien jälkeen puin lapset, otettiin mummi matkaan ja lähdettiin äänestämään. Mä voin myöntää olleeni aika laiska äänestäjä, mutta pettymys nykyisen hallituksen päätöksiin ja kaikkien leikkausten jälkeen heräsin siihen, että mä tosiaan voin vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen antamalla ääneni sellaiselle, joka eniten ajaa meidän perheen arvoja, joka pystyy muuttamaan asioita joihin mä haluaisin muutosta. Ja nykyään odotan äänestyksiä innolla, käyn kaikki vaalikoneet läpi, tutkin ehdokkaita ja vertailen vaalikoneen vastauksia. Kannustan kaikkia oikeesti perehtymään asiaan enemmän, ja tää tulee vähän myöhässä nyt kun äänestyspäivä meni jo, mutta ensi vuonna sitten.

Äänestyksen jälkeen käppäiltiin mummin luokse ja samalla kerättiin kasa pajunkissoja matkaan. Löydettiin ihan mahtava pajurykelmä ja vaikka ollaan asuttu tällä alueella jo monta vuotta niin nyt vasta tajuttiin tää paikka. Mummin luona lapset pääs koristelemaan pajunkissat sillä välin kun mä kävin kaupassa hakemassa meille pääsiäisherkut, eli suklaata kaikessa eri muodossa.

Me ei eilen käyty virpomassa, mutta tarkoitus olisi ensi viikonloppuna käydä ilahduttamassa meidän mummoa lasten koristelemilla vitsoilla.

Minkälainen palmusunnuntai teillä oli? Kävittekö lasten kanssa virpomassa?

2 kommenttia on "Palmusunnuntai"
 1. Me virvottiin mummolle etukäteen jo lauantaina, kun sunnuntaina olimme ristiäisissä. Onneksi meillä kuitenkin kävi muutama ihana virpoja sunnuntaina. 😍 Ehkä mekin ensi vuonna sitten enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläki kävi ovella mut en avannut 🙊 koska tälläkin kertaa pääsiäinen pääs yllättämään mut enkä ollu varautunut ollennenkaan :D ensi vuonna sitten!

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature