Lapsimessut 2017

Eilinen päivä starttasi jo aikaisin kun suunnattiin Klaran kanssa lapsimessuille. Kerettiin kiertää parissa tunnissa hyvin kaikki mielenkiintoiset kojut ja oltiin kiitollisia, että päätettiin lähteä messuille ilman lapsia tällä kertaa, tai ainakin mä olin huojentunut, ettei tarvinnut paimentaa omaa laumaa, vaan sai ihan rauhassa kierrellä ja katsella, eikä tarvinnut jonotella minnekkään lasten kanssa. Täytyy kyllä mainita, että liberon lastenhoitopiste oli hyvin järkätty ja mitä kerkesin pikaisesti vilkaisemaan, niin lapsille oli mukavasti tekemistä messuilla.

Mä en lähtenyt hakemaan messuilta mitään erikoista, enkä oo niin lasten merkkivaatteiden perään, niin vältyin kauheilta ruuhkilta ja tönimisiltä.

Löysin For minis and mommiesin pisteeltä ihanan rusettiponnarin itselleni, sekä ihanat sisustuskortit Smile with friendsiltä? No kumminkin, sellainen pieni koju jossa oli noita kortteja ja erilaisia sisustus julisteita tms.

Mitä te löysitte messuilta? Oliko messut teidän mielestänne hyvin järkätty tänä vuonna? Mulle tulee vaan mieleen jotain parantamista siihen ruuhkaan ja tiettyjen lastenvaateständien ryysikseen olisi voinut keksiä jotakin, mutta toisaalta en usko, että niitä pystyy millään lailla parantamaan. Tosin ainakin gugguu oli vetänyt narut heidän pisteen ympärille ja jonotustaktiikalla sisään ja eri paikasta ulos, vaikutti ainakin ihan kätsyltä.

Ensi vuonna taidan mennä messuille myös ilman lapsia, jotenkin tuntuu, että niistä saa enemmän irti silloin, kuin silloin jos joutuisin juosta pitkin messukeskusta kahden lapsen perässä ja työntää yhtä rattaissa, saati sitten meidän kaikkien hermot ei kestäisi sitä jonottamista ja odottelua. Lähdittekö te messuille ilman lapsia vai lasten kanssa?

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature