Kierre

Ollaan oltu koko perhe marraskuusta lähtien tasaiseen tahtiin kipeinä. Milloin on ollut enterorokkoa, vatsatautia, perus korvatulehdukset ja influenssan päälle ja nyt viimeisimpänä angiina. "Pääsiäisloma" on jo ihan nurkan takana ja sitä ei tosiaan tahdottaisi viettää sängyn pohjalla. Nyt on onneksi pojilla abkuurit päällä, niin jospa tämä pian tästä. Angiina on vaan siitä ikävä juttu kun se voi tartuttaa täysin oireettomana, ja siitä syystä ollaankin käyty koko perhe antamassa labranäytteet. Meillä näytti aluksi labratulokset negatiivista Rosalien kanssa, mutta nyt näyttää vähän siltä, että ollaan sittenkin saatu tartunta, koska Rosalie on kolmatta päivää kuumeessa ja mulla on kurkku todella kipeä. Nyt vaan ootellaa uusien nieluviljelyjen tuloksia.


Onko siellä muita yhtä huono-onnisia ja jatkuvasti kipeinä?

Kyllähän sen tietää, että päiväkodeissa taudit jyllää ja lapset sairastelee, mutta oon kyllä yllättynyt, että ihan näin usein on lapset olleet kipeinä. Ihan kaikki perusflunssat ei meille aikuisille tartu, mutta nää sitkeimmät ja ikävimmät taudit kiertää kyllä ihan koko perheen. On kurjaa katsoa omia pieniä kipeinä, kun ei voi mitenkään muuten oloa helpottaa, kun antamalla lääkettä ja välillä sekään ei riitä. Ja turhauttaa kun kaikkien lasten kanssa saa juosta eri aikaa lääkäreissä ja labroissa. Ja kun itse sairastuu ja silti pitää pöyrittää arkea, niin silloin alkaa epätoivo iskeä. Onneks tosiaan nyt alkoi pääsiäisvapaat, niin voi ottaa vähän rennommin... (tai sit onkin bookannu koko pääsiäiseks itselleen hommaa tallilla).

Kohta koittaa kesäloma ja lapset jää kotiin pariks kuukaudeksi, niin ehkä mekin oltais sitten terveinä!Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature