April

Kevät menee tajutonta vauhtia eteenpäin, ja viime postauksestakin on ihan huomaamatta mennyt pari viikkoa! Me ei olla puuhattu mitää erikoista, oon vienyt lasten pieniä vaateita myyntiin Porvoon natiaiseen, jossa ne on itse asiassa tänään viimeistä päivää myynnissä, joten jos oot Porvoon suunnalla, kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaa meidän pöytä (nro 18). Siellä on siistejä vaatteita, eniten koossa 68 ja hinnat 0,10-2€.

Lapset on olleet ihmeen terveinä tän pari viikkoa ja olleet päiväkodissakin. Yleensä Rafael on jatkuvasti kuumeessa/flunssassa niin, että hoitopäiviä tulee kahteen viikkoon yhteensä kolme/neljä?
Kesäkuusta eteenpäin lapset on kaikki kotona ja syksyllä Limppu vaan jatkaa hoidossa ja Rafael ja Rosalie on mun kanssa kotona siihen asti kun palaan takasin kouluun.

Eilen Limppu oli ensimmäisillä kaverisynttäreillä ilman meitä ja hän viihtyi niin loistavasti, ettei olisi kotiin halunnut lähteä. Me käytiin pienten kanssa sillävälin moikkaamassa kavereiden vastasyntynyttä vauvaa. En kestä miten pieniä vauvat onkaan! Jotenkin sen ihan unohtaa kun omat kasvaa niin hurjalla vauhdilla.

Tänään mulla on tallipäivä, tiedossa on ratsastusta, siivousta ja iltapäivällä meidän seuran kevätkokous. Mä niin nautin kun pääsen harrastamaan sen muutaman kerran viikossa, vaikka meidän arki onkin tosi hektista ja tuntuu ettei aika riitä mihinkään, mutta ihan oman mielenterveyden kannalta mun on päästävä tekemään välillä niitä omia juttujani.

Vaikka blogi onkin välillä vähän hiljainen niin instagramia ja snapchattia päivittelen säännöllisesti monta kertaa päivässä, meidät löytää molemmista nimimerkillä laurajohannau

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature