Liam 5v & Rafael 2v

Eilen juhlittiin poikien synttäreitä. Ennen juhlia meno oli kuin jossain sirkuksessa, sen verran jännää näytti olevan. Juhlien teemaksi valikoitui Star Wars & Ryhmä hau ja tarjottavat on just niin kotitekoisen näköisiä, kuin lapsi-synttäreillä pitääkin olla.

Vieraita saapui ihana määrä ja kaikki tulivat vähän kerrallaan, mikä oli loppujen lopuksi hyvä, niin ei tarjoilupöydässä kerennyt olla ruuhkaa. Itse synttärisankareille ei niinkään tarjottavat kelvanneet, ainakaan vanhemmalle, mutta vieraille onneksi maistui.

Tarjolla oli täytekakku (valmispohjilla) joka sisälsi mustikka-vanilja rahkaa ja banaania, mokkapaloja, karkkia, sipsejä, keksejä ja tonnkala- sekä jauheliha pizzaa, jotka mun äiti loihti.

Pojat sai lahjaksi paljon legoja, Limppu pikkulegoja joista hän oli aivan haltioissaan ja pääsikin jo eilen niitä rakentelmaan Oliverin kanssa. Rafael sai monta pakettia dubloja ja nyt meillä pursuukin legolaatikko yli reunojen. Hitiksi kuitenkin Rafaelille nousi Ryhmä haun Rolle autonsa/kaivurinsa kanssa.

Seuraavat synttärit onkin ihan pian, kun meidän Rosalie täyttää ensi kuussa vuoden.
Kiitos vielä kaikille vieraille <3

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature