Kevät & Aurinko

Tänään sää helli meitä oikein huolella! En edes tiedä kuinka lämmin lopulta oli, mutta ainakin niin lämmin, että minä, joka synnyin syväjäässä, kaivoin kevättakit kaapista, ja ylläriksi löysin myös aurinkolasitkin, jotka luulin hävittäneeni. Olinkin vaan laittanut ne talviteloille odottamaan kevättä.

Tänään kierreltiin vähän kaupoilla ja tein superlöytöjä, nimittäin Limpulle välikausitakin -ja housut Tokmannilta ja Rosalielle kevättakin Natiaisen kirppikseltä kahden euron hintaan. Enää tarvii löytää Rafaelille haalari, koska hän on ottanut ison kasvuharppauksen ja kaikki vanhat on pieniä ja Limpunkin vanhat 92cm välikausivaatteet on joutuneet kiertoon, tai hävinneet, tai ehkä hän ei käyttänyt missään vaiheessa sen kokoisia välikausivaateita. Rosalielle ostin Lindexiltä supersöpön neulepipon ja pojilla on viime kauden pipot vielä tallessa ja sopivan kokoisia. Kaikille lapsille täytyy kuitenkin hankkia hanskat sekä lenkkarit pihaleikkeihin.

Missä vaiheessa teillä on välikausivaatteiden hankinta?

Yhden kanssa nää vaatehankinnat sujui paljon helpommin, mutta kolmen kanssa se tuottaa jo päänvaivaa, että löytää kaikille mieluisat ja kuitenkin pienellä budjetilla.

Iltapäivällä tehtiin ruuaksi tortilloja ja lähdettiin nauttimaan vielä upesta ilmasta, huomiseksi kun on luvattu koko päiväksi sadetta. :(

Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature