Kaksi vuotta

Kaksi vuotta sitten meidän perhe kasvoi yhdellä pienellä, mutta pippurisella pojalla, kun Rafael syntyi. Hän on mullistanut meidän maailman ja on maailman rakkain ja ihanin pieni sisupussi.

Rafael on kiltti, iloinen, avulias, omatoiminen, touhukas, rakastava, ihana, höpönassu. Hän lämpenee hitaasti uusille ihmisille ja hymyilee ujoa hymyä. Hän rakastaa tehdä ihan kaiken isoveljen perässä ja he on kuin paita ja peppu. Siskolle tuodaan tuttipulloa ja tuttia ja Rafael on kova pitämään siskosta huolta. Hän ilmoittaa kovaan ääneen "Äijä' jos huomaa, että Rosalie tekee jotain kiellettyä.
Rafael oppii innokkaasti kaikkea uutta ja on kovin omatoiminen. Hän mm. Pukee ulkovaatteet itse päälle, vie astiat pois syötyään, käy ruuan jälkeen itse vessassa naama -ja käsipesulla ruokailun jälkeen, siivoaa sotkut (ainakin välillä) ja hän laittaisi itse itselleen aina DVD:n päälle.

Hän rakastaa Ryhmä hauta, autoja, rekkoja ja traktoreita. Tykkää, kun luetaan satuja ja lauletaan lauluja. Taitavasti roikkuu voimistelurenkaissa ja harjoittelisi mielellään papan kanssa nyrkkeilysäkkiin lyömistä.

Hän on mitä mainioin pieni kaksi vuotias rakas <3

2 kommenttia on "Kaksi vuotta"
 1. Teidän pojalla on sama maku kuin meidän reilu 2v pojalla. 😊 Ryhmä Hau on tällä hetkellä
  The juttu ja voimistelurenkaat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivoja ja sellaisia joista äitikin tykkää :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature