Pakkaspäivä

Eilinen aamu lähti käyntiin Rosalien neuvolakäynnillä. Rosalie kasvaa ihan hienosti omalla käyrällään, mutta oli ottanut kovan harppauksen pituuskasvussa, jonka takia painokäyrä ja päänypäryskäyrä olivan hieman laskusuunnassa. Mä kuulun niihin ihmisii, jotka ajattelee, että neuvolan kasvukäyrät on hyvä juttu, ja omalle lapselleen haluaa tottakai vaan parasta ja käyrien seuraamisella pidetään huoli siitä, että jos jotain merkittävää tapahtuu kasvussa, puututaan siihen herkästi ja päästään mahdollisesti tarkempiin jatkotutkimuksiin, mikäli sellasia tarvitaan.


Rosalie tosiaan siis otti kovan pyrähdyksen pituuskasvussa ja onkin jo 73,4cm! Ihan hurjaa, että pian Rafael ja Rosalie käyttää samaa vaatekokoa, ja justhan me täytettiin vaatekaappi 74cm vaatteista ja jo ihan pian ne on liian pieniä ja siirrytään käyttämään 80cm vaatteita. Minkä pituisia yhdeksänkuisia teiltä löytyy?

Eilen pojilla ja miehelläkin oli vapaapäivä, ja lähdettiin päikkäreiden jälkeen nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta. Ihan kauheen pitkään ei viittitty olla, koska Rosalien ja Rafaelin posket alkoivat jo mennä huolestuttavan punaisiksi, ja Rosalielle alkoi tulla jo kylmä, kun joutui istumaan vaunuissa. Joka talvi mietin, että täytyy hankkia vaunuihin/pulkkaan lampaantalja, mutta aina se jotenkin jää. Ehkä nyt vaan otan ihan kunnolla To do-listalle sen hankkimisen. Tälle viikolle on muutenkin luvattu ainakin tänne Etelä-Suomeen kovia pakkasia, mikä toisaalta harmittaa, koska aurinko paistaa, mutta lapset ei kestä liian kylmää ilmaan, ellei ole ihan kokoajan liikkeessä.Meillä arki tällä hetkellä pyörii lähinnä poikien synttäreitä suunnitellen ja miehen lomaa odottaen. Tämä on hänen ensimmäinen loma vuoteen, ja tulee kyllä niin tarpeeseen. Toivottavasti hiihtolomaviikolle tulee myös kauniit säät, koska tarkoitus olisi käydä emäsalon kärjessä kuvaamassa. Aika noloa myöntää, näin koko elämäni Porvoossa asuen, etten ole aiemmin käynyt siellä. No, nyt sekin tulee koettua sitten. Hiihtolomalla, tarkemmin ottaen Limpun synttäripäivänä ajateltiin mennä Hoploppiin riehumaan, ja ihanaa kun Rafaelkin on jo niin iso, että saa siitä enemmän irti mitä viime vuonna, ja ehkä meidän hurjapää Rosollikin uskaltautuu itse kiipeilemään vauvojen puolella. Hiihtolomalla, 26.2 on myös tallilla talvirieha, johon mennään koko perheen kanssa, eli ihanasti jo ohjelmaa lomalle.2 kommenttia on "Pakkaspäivä"
  1. Hei meijän pitäs tehä joskus jotain yhessä lasten kanssa! Ois huippua :)

    VastaaPoista
  2. Joo niin ois! Kerro vaa millo teil on vapaat ni vois keksii jotain :)

    VastaaPoista

Custom Post Signature

Custom Post  Signature