Kaksplus.fi

Post Label 1

Post Label 1

Post Label 2

Post Label 2

Post Label 3

Post Label 3

Post Label 4

Post Label 4

26. helmikuuta 2017

Hiihtoloma

Kulunut viikko kului lomaillen koko perheen kesken. Alkuviikosta käytiin laittamassa lasten pienet vaatteet myyntiin kirppikselle, keskiviikkona käytiin riehumassa hoplopissa, torstaina yritettiin käydä kävelemässä sipoonkorven luonnonpuistossa huonolla menestyksellä, koska yöllä oli tullut lunta ihan reippaasti, joten kävelemisestä uppohangessa ei tullut mitään.

Tostai-Perjantai välisenä yönä Rafael aloitti oksentamisen, oltiin ilmeisesti otettu Hoplopista mukaamme noro-virus. Perjantaina Rosalie sairastui ja lauantaina loput porukasta. Kerkesin mä kuitenkin käydä lauantaina tallilla ratsastamassa ja vähän puhumassa tulevasta Talent-programista johon meinasin osallistua.

Onneksi me lomaillaan vielä tuleva viikko, niin ei harmita ihan niin paljon, että koko viikonloppu meni sairaina ja siivotessa. Tulevalla viikolla meidän Limppu täyttää jo hurjat viisi vuotta ja juhlitaan poikien yhteissynttäreitä viikonloppuna. Vielä pitäis kaikki tarjottavat käydä ostamassa.

Meillä on myös keskimmäisellä, kohta kaksveellä aivan järkyttävä uhma! Ja tällä hetkellä mulla on niin huono ja riittämätön olo tuon pikkuriiviön kanssa. Voin kertoa mm. että mun tietokoneelle kävi tänään vähän huonosti, joka joutui uhmatuhman uhriksi.... Valakaa muhun toivoa, että tää on ohimenevä vaihe!
Ja jotain positiivistakin! Meidän pienin vauva sanoi tänään ekan kunnon sanan "ANNA".

2 kommenttia :

  1. Ekssa kuvassa Rosalie näyttää ihan Niceltä! Yleensä on niin sun näkönen :) ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaa myös huomattu tosi paljon niccemäisiä piirteitä rosaliessa :)

      Poista

Copyright © 2016 Laurajohanna — Created by: Web Savvy Designs. Out of the FlyBird's Box .