Hiihtoloma

Kulunut viikko kului lomaillen koko perheen kesken. Alkuviikosta käytiin laittamassa lasten pienet vaatteet myyntiin kirppikselle, keskiviikkona käytiin riehumassa hoplopissa, torstaina yritettiin käydä kävelemässä sipoonkorven luonnonpuistossa huonolla menestyksellä, koska yöllä oli tullut lunta ihan reippaasti, joten kävelemisestä uppohangessa ei tullut mitään.

Tostai-Perjantai välisenä yönä Rafael aloitti oksentamisen, oltiin ilmeisesti otettu Hoplopista mukaamme noro-virus. Perjantaina Rosalie sairastui ja lauantaina loput porukasta. Kerkesin mä kuitenkin käydä lauantaina tallilla ratsastamassa ja vähän puhumassa tulevasta Talent-programista johon meinasin osallistua.

Onneksi me lomaillaan vielä tuleva viikko, niin ei harmita ihan niin paljon, että koko viikonloppu meni sairaina ja siivotessa. Tulevalla viikolla meidän Limppu täyttää jo hurjat viisi vuotta ja juhlitaan poikien yhteissynttäreitä viikonloppuna. Vielä pitäis kaikki tarjottavat käydä ostamassa.

Meillä on myös keskimmäisellä, kohta kaksveellä aivan järkyttävä uhma! Ja tällä hetkellä mulla on niin huono ja riittämätön olo tuon pikkuriiviön kanssa. Voin kertoa mm. että mun tietokoneelle kävi tänään vähän huonosti, joka joutui uhmatuhman uhriksi.... Valakaa muhun toivoa, että tää on ohimenevä vaihe!
Ja jotain positiivistakin! Meidän pienin vauva sanoi tänään ekan kunnon sanan "ANNA".

2 kommenttia on "Hiihtoloma"
 1. Ekssa kuvassa Rosalie näyttää ihan Niceltä! Yleensä on niin sun näkönen :) ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaa myös huomattu tosi paljon niccemäisiä piirteitä rosaliessa :)

   Poista

Custom Post Signature

Custom Post Signature