Päivä meidän kanssa 18.1


Aamulla lapset heräs kuuden jälkeen. Sain itse nukkua vielä seiskaan saakka, kun mies heräsi lasten kanssa. Hän laittoi pojille aamupalan ja me syötiin Rosalien kanssa vähän myöhemmin yhdessä. Aamulla katsottiin piirettyjä, laitettiin vaatteet päälle, katsottiin, että repuissa on kaikki tarvittavat kamat, mä meikkasin ja vähän ennen ysiä oltiin pihalla.


Vein pojat päiväkotiin, jonka jälkeen suunnattiin Rosalien kanssa verotoimistoon hakemaan mulle uutta verokorttia. Yritin netissä tehdä itselleni muutosverokorttia, mutta en tajunnut kyllä hölkäsen pöläystä mistään, joten onneksi verotoimistossa on asiantuntijat tekemässä tällaisille kädettömille verokortteja.

Jatkettiin matkaa keskustaan ja kierreltiin vähän kauppoja. Ostin parit jutut viikonloppua varten, kun lähden ystävän synttäreille, hain Limpun talvitakin postista ja kotiin päästyämme tehtiin Rosalien kanssa ruokaa ja syötiin. Laitoin Rollon nukkumaan päiväunia, ja itse katsoin Netflixistä Jane the virginiä, oon siihen ihan koukussa, ootteko kattonu sitä sarjaa?
Kahdelta hain pojat päiväkodista, kotona syötiin välipalaa. Lapset leikki yhdessä siihen saakka, että mies pääsi töistä. Mä siivoilin ja järkkäilin tätä meidän kaaosta täällä ja kun mies tuli kotiin, otti hän pojat mukaansa ja lähti pihalle pomppimaan lumikasoihin ja käymään kaupassa. Mä sillä välin imuroin koko asunnon. Nyt on ihana olo kun on edes hetken siistiä.Viiden aikoihin pojat tuli sisään ja syötiin kaikki päivällinen. Päivällisen jälkeen pojat katsoi pikkukakkosta ja mä täytin tiskikonetta, pesin pyykkiä ja vein kuivaushuoneeseen kuivumaan.

Seitsemän aikoihin alettiin tekemään iltapuuhia, iltapalaa, iltapesuja ja lapset nukkumaan. Me ollaan nyt siirretty Rafael nukkumaan meidän makkariin, koska hänen yöt on olleet levottomia niin pitkään kun jaksan muistaa. On ollut hetkiä jolloin Rafael on nukkunut yöt putkeen, mutta hyvät pätkät ei oo kestäneet viikkoa pidempään, ja aina ollaan palattu siihen, että hän huutaa pitkin yötä pari tuntiakin kerrallaan, eikä mitkään unikoulut oo auttaneet. Rafael siirtyi nukkumaan Limpun kanssa samaan huoneeseen ollessaan 4kk ikäinen, koska mä en saanut nukuttua ollenkaan, kunhän heräili viiden minuutin välein pitämään jotain ääntä, vaikkei herännytkään kunnolla ja mäkuitenkin luonnollisesti heräsin siihen. No, ehkä hänet siirrettiin liian aikaisin pois meidän huoneesta, koska heti kun Rafael pääsi nukkumaan meidän huoneeseen takaisin, loppui yöheräämiset, tai ainakin ne hullut raivokohtaukset on helpompi ja nopeempi saada loppumaan, kun hän tajuaa, että ollaan ihan vieressä, eikä olla menossa minnekkään. Ja Rosaliekin nukkuu ainakin toistaiseksi ihan hyvin Limpun kanssa, hän herää kerran tai kaks kertaa yössä ja juo pullollisen maitoa.
Sellainen meidän päivä oli tänään. Huomenna otetaan rennosti ja perjantaina jatketaan taas Rafaelin lääkärihommien parissa, kun meillä on fysioterapiaa tiedossa ja perjantaina tosiaan illalla juhlitaan ihanaa Sofiaa joka täyttää vuosia <3
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature