Unelmien häämatka

Mehän mentiin miehen kanssa naimisiin keväällä 2015, mutta ei vielä olla päästy häämatkalle, säästäminen ja suunnittelu jatkuu. Ei alkuun oltu mietitty ollenkaan minkälaiselle häämatkalle halutaan, ennenkuin se iski kuin salama kirkkaalta taivaalta mun päähäni.

Perinteisen lämpimän matkakohteen sijaan, meitä miellyttää enemmän Islanti tai Irlanti. Jotain muuta kuin pelkkää rannalla makoilua helteessä. Halutaan nähdä paljon kauniita maisemia, seikkailla, tutustua paikalliseen kulttuuriin, ja meitä kiehtoo enemmän vanhat kaupungit kuin aasian hiekkarannat.


Italiakin oli yksi kova vaihtoehto, mutta ajattelin, että Italiaan olisi mukavempi lähteä kunnon road tripille, nähdä sen maan kaikki puolet, tutustua viinitiloihin, rantoihin, kaupunkeihin, vuoristoihin, siis ihan kaikkeen.

Tarkoitus olisi loistokkaan hotellin sijaan majoittua bed'n breakfast tyyliseen majataloon, johonkin pienempään, vanhaan kaupunkiin, missä pystyy imemään itseensä sen maan kulttuuria oikein kunnolla. Käydä kävelyillä, retkillä, syömässä pienissä ravintoloissa, ja kahviloissa. Käydä ehkä ratsastamassa maaseudulla, istua myöhään pubeissa, tutkia nähtävyyksiä ja ennenkaikkea kokea se kaikki ihan vaan kahdestaan, yhdessä!


Tämä meidän häämatka ei ole vielä moneen vuoteen ajakohtainen, koska halutaan lasten olevan sen verran isoja, että pärjäävät hyvin mummin kanssa viikon, joten tässä välissä suunnitelmat elävät tietenkin kokoajan, mutta tältä pohjalta lähdetään.

Minkälaisella häämatkalla te olette olleet tai minkälainen olisi haaveissa?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature