Top 5 Lempparisarjat1. The Affair

Noah on onnellisesti naimisissa oleva neljän lapsen isä ja kirjailija, joka kamppailee toisen romaaninsa kirjoittamisen kanssa. Eräänä päivänä Montaukin lomakylässä Noah tutustuu henkilökohtaisesta tragediasta toipuvaan ja onnettomassa avioliitossa sinnittelevään Alisoniin, joka työskentelee tarjoilijana. Noah ja Alison ajautuvat intohimoiseen suhteeseen ja huomaavat, ettei mikään ole niin kuin ennen

Aloin kattomaan tätä sarjaa hetken mielijohteesta, koska olin jo koulunnut Netflixistä kaikki hyvät leffat ja sarjat läpi. Ajattelin ensin että tää on varmaan aivan syvältä ja kesti hetki ennenkuin pääsi sisään sarjaan, kuitenkin jo ekasta jaksosta lähtien olin koukussa. Tässä sarjassa oli vaan jotain joka pisti tai oikeastaan jätti tuijottamaan että mitä seuraavaksi tapahtuu. Mun oli pakko ottaa HBO ihan vaan tätä varten, kun Netflixissä on vaan kaksi kautta, ja HBO:lla kolmas kausi, ja joka viikko uus jakso.

2. Gossip Girl

Vuosi sitten salaperäisesti kadonnut Serena van der Woodsen tekee paluun Manhattanille. Tieto paluusta leviää ympäri kaupunkia Gossip Girlin välityksellä, ja siitä kuulee myös Serenaan aiemmin ihastunut Dan. Paluun syyksi paljastuu Serenan itsemurhaa yrittänyt pikkuveli Eric, mutta asiasta eivät tiedä vielä muut. Serenan entinen bestis Blair ei kuitenkaan vaikuta kovin ilahtuneelta ystävänsä paluusta – etenkään, kun Blairin poikaystävä Nate tunnustaa hänen ja Serenan harrastaneen seksiä. Blair antaa Natelle anteeksi, vaan ei Serenalle. Dan törmää Serenaan ja sattuman kautta päätyy tämän kanssa treffeille, jotka päättyvät kaksikon pelastettua Danin pikkusiskon Jennyn tätä ahdistelleen Chuckin kynsistä. Jennyn ja Danin isällä Rufuksella ja Serenan äidillä Lilyllä on ollut aiemmin suhde, ja Lily epäilee Rufuksen käyttävän poikaansa päästäkseen lähemmäs häntä.

Oon katsonut jo koko sarjan läpi, mutta silti vaan se on sellainen joka on jäänyt ihan lemppariksi. Tykkään näistä näyttelijöistä ja saatan edelleen valita jonkun leffan vaan sen perusteella että joku Gossip Girlin näyttelijöistä on siinä. Tässä sarjassa viehätti varmasti eniten se että sarja perustuu sellaisten nuorten elämään, joka oli niin kaukana omasta nuoruudesta, ja plussaa tietty kaikista ihanista vaatteista, kengistä ja laukuista. Parasta Girlygirlä omalla jännityksellään.


3. Gilmoren tytöt

Gilmoren tytöt (Gilmore Girls) on yhdysvaltalainen komediallinen draamasarja, jossa seurataan yksinhuoltajaäiti Lorelai Gilmoren (Lauren Graham) ja hänen tyttärensä Roryn (Alexis Bledel) elämää Stars Hollow’n kuvitteellisessa pikkukaupungissa Connecticutissa. Gilmoren tytöille tunnusomaista on mutkikas ja nopeatempoinen vuoropuhelu, jossa on paljon viittauksia amerikkalaiseen populaarikulttuuriin, muun muassa musiikkiin, kirjoihin, elokuviin ja televisiosarjoihin.

Gilikset katsoin vasta tänä vuonna jakso jaksolta alusta loppuun. Mun sisko seurasi tätä aikoinaan, ja välillä katsoin hänen kanssaan pari jaksoa. Muistan, kun ihmettelin, mikä tässä sarjassa häntä viehätti, enkä tajunnut sitä ennenkuin katsoin itse kaikki jaksot. Ihan paras. Ja A year if life on myös katsottu jo läpi, heti seuraavana päivänä sen ilmestyttyä Netflixiin.

4. Modern family

Moderni perhe (Modern Family) on yhdysvaltalainen ns. "mokumenttimuotoon" tehty tilannekomediasarja.
Sarjassa seurataan vaatekaappialalla menestyneen Jay Pritchettin ja hänen kahden aikuisen lapsensa, Clairen ja Mitchellin elämää.

Tätä sarjaa aloin katsomaan lähinnä sen takia kun kaikki tätä niin kovin hehkutti ja alkuun katsoin yksin ja räkätin hulluna, jonka jälkeen huomasin että mun mies oli huomaamatta alkanut mun vieressä seuraamaan tätä myös. Nyt ollaan jossain seiskakaudessa, ja viime katselukerrasta on jo tovi. Mutta suosittelen, jos haluaa nauraa silmä päästä.

5. Pretty little liars

Sarjan tapahtumat sijoittuvat kuvitteelliseen Rosewoodin kaupunkiin, Pennsylvaniaan. Sarja keskittyy seuraamaan teini-ikäisten ystävysten Spencer Hastingsin, Hanna Marinin, Aria Montgomeryn ja Emily Fieldsin elämää heidän yhteisen ystävänsä Alison DiLaurentisin kadottua. Vuotta myöhemmin ystävykset alkavat saada viestejä salaperäiseltä, itseään ”A”:ksi kutsuvalta henkilöltä, joka uhkaa paljastaa kaikki nelikon salaisuudet. Aluksi ystävykset luulevat ”A”:n olevan itse Alison, mutta poliisien löytäessä hänet kuolleena he tajuavat että joku muukin tietää heidän salaisuutensa – mukaan lukien kauan sitten kerrotut, joiden he luulivat vain Alisonin tietäneen.

Ja parhain viimeisenä. Aloin katsomaan tätä sarjaa myös vähän sen takia että moni kaveri seurasi ja netflixissä oli jo monta tuotantokautta. Katsoin neljä ensimmäistä tuottaria parissa kuukaudessa, jonka jälkeen oon seurannut sarjaa reaaliajassa, ja tää on varmaan paras sarja mitä on ikinä keksitty, ihan mun ultimatelemppari!! Ja itkettää jo valmiiks että enää sarjaa ei kuvata, ja keväällä sanotaan Rosewoodille heipat! Vaikkauksia kuka A on?
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature