Silmäklinikalla

Keskiviikkona käytiin Liamin kanssa Helsingissä silmäklinikalla tarkistamassa, että kaikki on kunnossa, viime viikkoisesta tapaturmasta johtuen.

Kun avasin oven silmäklinkan lastenosastolle, mietin vaan, että ''voi ei!''. Sisällä, todella ahtaassa tilassa oli ainakin kaksitoista lasta vanhempineen. Vastaanotolla oli lapsia ihan vauvoista teini-ikäisiin. Ajattelin, että tullaan jonotttamaa todella pitkään ja kyllähän se aika tuntui aluksi matelevan, varsinkin sellaisessa hälinässä, missä ihmisiä menee edetakaisin, vauvat itkee ja tilaa on todella vähän. Mutta onneksi olin väärässä, jokainen pääsi tosi nopeasti lääkäreiden vastaanotoille, me mukaanlukien.


Liamille tehtiin paljon erilaisia testejä, kuten kuvien katsomista kaukaa, läheltä, testattiin eri lasien avulla mitä näkyy. Hän pääsi tekemään tietokoneella sellaista testiä, missä punainen pallo piti saada vihreän pallon sisään ja siitä muodostui kaavio, minkä mukaan Limpulla meni se tosi hyvin, vaikkei aiemmin ole käyttänyt edes tietokoneen hiirtä. Tämän jälkeen Limpulle laitettiin pupilleja suuretavat tipat, joiden piti vaikuttaa noin puolisen tuntia. Käytiin tällä välin kahviossa ja siellä Limppu kertoi, että ei enää näe kunnolla, eli tipat alkoivat vaikuttaa. Mua huvitti koko tilanne, kun toinen ihan pirteenä mennä touhusi vaikkei kunnolla nähnytkään. Hän pääsi leikkimään odotustilaan vielä toviksi ennenkuin meidät pyydettiin takaisin lääkärin huoneeseen. Tehtiin lisää testejä ja vaikka Limppu edelleen näkee kaksoiskuvia vaihtelevasti edessä ja sivuilla, niin mitä vikaa ei kuitenkaa löydetty. Nyt vaan edelleen seuraillaan kotona, jos alkaa spontaanisti ilmoittamaan että näkee jotakin kahtena.

Mä oon kyllä niin tyytyväinen tähän kaikkeen palveluun mitä ollaan saatu. Kaikki on tutkittu niin perinpohjaisesti, että ei voi kun kiittää. Lapset saa kyllä niin huippuhoitoa. Mulla oli myös Rosalie mukana joka onneksi osoittautui kelpo matkakaveriksi ja oli oikein tyytyväinen koko reissun ajan.


Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature