ROSALIE 7KK

Meidän pienin palleroinen täytti viime viikolla jo seitsemä kuukautta! Vaikka ihmettelen mihin aika on mennyt, niin samaan aikaan en voi käsittää, että meillä on ollut kolme lasta vasta seitsemän kuukautta, tuntuu kuin näin olisi ollut aina. Meidän ihana pieni hassuttelija on ottanut kyllä paikkansa meidän hullussa perheessä. Hän leikkii veljiensä kanssa, seuraa heitä joka paikkaan, on aina ihan innoissaan mukana, kun veljet hoitavat siskoaan. Päivisin kun pojat on hoidossa, Rosalie, joka muuten on itse tyytyväisyys, saattaa kitistä ihan siihen saakka, että haetaan pojat kotiin, jonka jälkeen kaikki leikkivät sulassa sovussa huoneessaan (ainakin hetken).

Ollaan siirretty myös Rosalien sänky poikien huoneeseen ja kaikki nukkuvat yönsä ihan hyvin. Pääsääntöisesti Rosalie nukkuu paremmin kun Rafael, eikä herää vaikka Rafael huutaisikin öisin. Rosalie juo yleensä vielä kerran yössä maitoa, eikä turhaan heräile. Hän käy nukkumaan samaan aikaan poikien kanssa eli n. klo 19.30 ja herää aamulla kuuden pintaan, niinkuin pojatkin.

Käytiin eilen Rosalien 7kk neuvolassa ja tyttö kasvaa oikein mallikkaasti. Rosalie osaa kontata, istua, nousta seisomaan tukea vasten ja on ottanut pari sivuaskelta tukea vasten. Syö hyvällä ruokahalulla puurot ja soseet. Hän tekee nyt oikein vauhdilla hampaita ja kaikkea pitäisi päästä nakertamaan suussa.

Rosalien 7kk mitat (suluissa 6kk)
7940g (7435g)
69cm (66.5)


Mun maailman ihanin pieni tyttö! Jos joskus mietin miten pystyn jakamaan rakkauteni useammalle kuin yhdelle lapselle, niin ihan turhaan murehdin, sitä ei tarvitse jakaa, vaan se lisääntyy saman verran jokaista lasta kohden! Oon maailman kiitollisin mun pienistä rakkaista!
4 kommenttia on "ROSALIE 7KK"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature